HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS și ROG sunt la promoție pe eMAG cu 10% reducere
ASUS VivoBook 14,15,17

Laptopurile ASUS și ROG sunt la promoție pe eMAG cu 10% reducere

Dacă una dintre deciziile tale pentru noul an implică și achiziția unui laptop nou, momentul este cum nu se poate mai bun, pentru că poți prinde și o reducere destul de semnificativă dacă alegi să cumperi un laptop ASUS sau Republic of Gamers de pe eMAG. O mulțime de modele sunt incluse în promoția cu 10% EXTRA REDUCERE, iar tot ce ai de făcut pentru a obține această reducere este să introduci codul „ASUS” la finalizarea comenzii.

De precizat că această reducere suplimentară se cumulează cu celelalte reduceri care sunt deja active pentru laptopurile ASUS în această perioadă. Reducerile existente variază destul de mult, în intervalul 7-25%. Așadar, aplicând codul de extra reducere ASUS poți cumpăra laptopuri cu reduceri cuprinse în intervalul 17-35%.

Gama de laptopuri disponibile în promoție este foarte extinsă. Indiferent dacă ești în căutarea unui nou laptop pentru a-l folosi în afacerea ta, a unei mașinării puternice care să ruleze fără problemele cele mai recente jocuri, a unui portabil pentru uz general acasă, a unui hibrid 2-în-1 sau a unui elegant ultra-portabil, vei găsi ceva potrivit în această promoție.

Laptopurile disponibile sunt bazate pe ambele platforme majore, AMD și Intel, iar echiparea lor hardware variază foarte mult, acoperind orice nevoi de putere de calcul, orice scenariu de utilizare și, poate cel mai important, orice buget pe care îl ai la dispoziție. Vei găsi modele cu placă grafică integrată, dar și configurații puternice bazate pe cele mai puternice plăci grafice dedicate disponibile în acest moment pentru dispozitivele mobile.

Ce mai aștepți? Dă click aici și alege-ți noul laptop!