HomeProduseLaptopuriRecomandare Back to School: Laptop ultra-portabil ASUS ExpertBook P P2451FA
ASUS ExpertBook P2

Recomandare Back to School: Laptop ultra-portabil ASUS ExpertBook P P2451FA

Promoțiile Back to School ne aduc în vizor laptopuri interesante cu reduceri semnificative de preț. Chiar dacă oferta se adresează elevilor, modelul ExpertBook P P2451FA este un laptop business. Dar caracteristicile lui se potrivesc mânușă nevoilor școlare, iar prețul e redus cu 34%.

Construcție solidă, recomandată pentru un elev

Mai întâi, e vorba de construcția lui solidă. Este ușor, având capacul din aliaj de aluminiu, dar rezistent, grație elementelor de ranforsare din oțel din interior.

Ecranul de 14 inchi este încadrat în rame foarte subțiri, capacul fiind de dimensiunile uzuale ale unor laptopuri de 13″. Este meritul designului NanoEdge.

Configurație echilibrată, optimă pentru școala online

Apoi, configurație este una echilibrată, capabilă pentru a susține activitățile de birou, fără a ieși din bugetul mediu. Procesorul Intel Core i3-10110U este optimizat pentru un consum energetic redus, iar SSD-ul accelerează sistemul de operare și aplicațiile, laptopul lăsând loc pentru adăugarea unui hard disk sau a unui SSD SATA pentru extinderea stocării.

Memoria RAM de 8GB este suficientă pentru cerințele unui elev, dar oricând poate fi extinsă până la 16GB, având un slot liber din cele două. ExpertBook P este pregătit pentru întâlnirile online/școala de la distanță, având o cameră web  cu paravan pentru intimitate și un audio jack combo pentru căști cu microfon.

Tot necesarul de porturi

Laptopul permite extinderea imaginii pe un monitor extern prin HDMI ori USB-C cu Display Port sau chiar pe un video proiector mai vechi cu intrare VGA. Alături de portul USB-C, poți utiliza două interfețe USB 3.2 Type A Gen 1 pentru periferice de generație nou și una USB 2.0 pentru mouse. Laptopul se poate conecta la rețeaua companiei prin portul fizic RJ45 sau prin WiFi 5 (ac).

Fiind un laptop business, ExpertBook P2 este dotat cu mai multe funcții de securitate. Are cititor de amprente pentru a simplifica accesul securizat. Cipul de securitate TPM 2.0 salveaza în siguranță informațiile de autentificare utilizate de catre aplicațiile și poate bloca complet accesul la PC în cazul detectării unei breșe de securitate.

Punctele cheie să cumperi un ASUS ExpertBook P P2451FA:

  • Portabilitate (1,55 Kg) și suficiente porturi
  • Prețul cu reducere de 34%
  • 8GB memorie RAM și posibilitate de upgrade
  • Cip de securitate TPM 2.0, senzor de amprente, filtru confidențialitate webcam
  • Posibilitate de upgrade: SSD, hard disk

VEZI OFERTA ONLINE