HomeDesktopuriRecent premiatul ROG Huracan G21 este disponibil în România
ROG Huracan G21

Recent premiatul ROG Huracan G21 este disponibil în România

Performanțele desktopului de gaming ROG Huracan G21 au fost răsplătite de IF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație de design. Sistemul este apreciat pentru arhitectura sa ultraeficientă fiind diferit de orice alt desktop de gaming.

Carcasa sa prezintă un stil agresiv, cu un design asimetric, existând un capac magnetic pliabil, care atunci când este deschis, îmbunătățește fluxul de aer în sistem și permite o creștere a performanțelor pentru procesor și acceleratorul grafic. Fluxul de aer suplimentar furnizează răcirea necesară dezlănțuirii furiei procesorului Intel Core i7 din generația a opta și a graficii NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru o experiență de gaming extraordinară – astfel că jucătorii pot rula cele mai recente titluri la setările extreme.

Huracan dispune de un capac cu sistem de prindere magnetic pe partea din dreapta, ce poate fi deschis pentru a îmbunătăți eficiența sistemului de îndepartare a caldurii și performanțele totale. Pentru a asigura faptul că sistemul va fi întotdeauna gata de luptă, ambele panouri laterale se deschid pentru a vă oferi acces rapid la componentele interne, atunci când doriți să adaugați cele mai noi componente hardware.

Vezi oferta pentru ROG Huracan G21

Sistemul de gaming ROG Huracan G21 este disponibil în România prin intermediul magazinelor specializate. Versiunea ROG Huracan G21CN-RO010T, cu procesor Intel Core i7-8700 cu frecvențe de până la 4.6GHz, 8GB memorie RAM, Accelerator video NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB și sistem de operare Windows 10 Home costă 5.779,92 Lei.

Prezentare video ROG Huracan G21