HomeProduseLaptopuriSistemele ASUS au fost premiate în cadrul iF Design Awards 2019

Sistemele ASUS au fost premiate în cadrul iF Design Awards 2019

Sistemele ASUS au fost premiate în cadrul iF Design Awards 2019 , un nou record pentru companie pentru cele mai multe produse câștigătoare într-un an. Produsele câștigătoare demonstrează angajamentul ASUS pentru inovația în design și excelența în inginerie. Sistemele ASUS au fost selectate dintr-o serie competitivă formată din 6.375 de produse din 52 de țări.

Sistemele ASUS premiate la iF Design Awards 2019 sunt:

  • ROG Strix SCAR II GL704
  • ROG Strix Hero II GL704
  • ROG Zephyrus S GX531
  • ROG Zephyrus GX701
  • ROG Mothership GZ700;
  • ZenBook Pro 15/14 (UX580/480)
  • ZenBook 13/14/15 (UX333/433/533)
  • StudioBook S W700

  • ROG Huracan G21
  • ROG Strix GL12;

IF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație de design, independentă, organizează în fiecare an iF Design Awards. Premiile sunt recunoscute în întreaga lume ca un etalon de calitate pentru produsele care excelează în anumite criterii, inclusiv calitatea designului, gradul de inovare, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. Un juriu independent, format din 67 de experți din țări din întreaga lume, evaluează produsele și selectează câștigătorii.

Laptopuri de gaming premiate

ROG Mothership GZ700

ROG a redefinit categoria „desktop replacement” odată cu ROG Mothership, plecând de la un design care în mod tradițional se așează orizontal, la unul care stă vertical și absoarbe mai mult aer în sistemul de răcire avansat.

ROG Mothership este montat într-o carcasă de aluminiu minuțios prelucrată, construită dintr-un bloc solid de aluminiu, utilizând un proces de prelucrare CNC, ce presupune 114 etape și aproape 20 de ore de prelucrare de precizie. Acesta dispune de un ecran Full HD G-Sync cu rată de refresh de 144Hz și 3ms timp de răspuns GTG și are la bază cea mai recentă grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 și procesorul Intel Core i9. ROG Mothership vine, de asemenea, cu Hyperdrive Extreme, care utilizează tehnologii exclusive ASUS ce combină până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4 pentru a furniza cea mai rapidă stocare RAID 0 din lume dintr-un laptop de gaming pentru viteze de acces și scriere ultra-rapidă a datelor.

ROG Mothership

ROG Mothership

ROG Zephyrus GX701

Zephyrus S (GX701) este cel mai compact laptop de gaming cu diagonala de 17” cu o grosime de numai 18,7mm și singurul laptop de gaming cu grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 și Max-Q Design (Vezi prezentarea video!). Aceasta este o realizare incredibilă având în vedere faptul că integrează un procesor Intel Core din generația a opta, patru sloturi DDR pentru până la 24GB de memorie RAM și un SSD PCIe de 1TB. Zephyrus S (GX701) vine cu rate de refresh super rapide de 144Hz și timp de răspuns GTG de 3ms, ce asigură imagini clare și precise în timpul acțiunilor rapide. Toată această putere extremă este menținută la temperaturi controlate cu sistemul exclusiv ASUS Active Aerodynamic System (AAS), care crește fluxul de aer cu 20%, reduce temperaturile cu 20% și îmbunătățește fluxul de aer din sistem cu 32%.

Laptopul Zephyrus S GX701

Laptopul Zephyrus S GX701

Opțional, Zephyrus S (GX701) vine în pachet cu o cameră externă ROG Zephyrus External Camera (GC21), prima cameră externă Full HD pe USB din lume ce poate înregistra fluid clipuri 1080p la 60 FPS și care ocupă un spațiu redus atunci când este închisă și pliată în designul său subțire de 17 mm.

ROG Zephyrus S GX531

Designul inteligent și construcția de top sunt cerute pentru a pune chip-urile de top în cel mai subțire laptop de gaming creat vreodată. ROG Zephyrus S GX531 își micșorează profilul fără să își scaleze specificațiile. Acesta dispune de componente de ultimă generație precum procesoarele Intel Core i7-8750H și acceleratoarele GeForce RTX 2080, un ecran premium cu rată de refresh de 144Hz, plus alte elemente esențiale ROG. Acest lucru face ca micul Zephyrus S să fie o alternativă pentru oamenii care prioritizează portabilitatea înaintea celorlalte lucruri.

ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Strix SCAR II GL504 / ROG Strix Hero II GL704

Construit pentru jocurile FPS din arena sportului electronic, ROG Strix SCAR II vine în versiuni cu 15,6” și 17,3” disponibile cu aceeași rată de refresh de 144Hz și 3ms timp de răspuns. Ambele versiuni sunt decorate cu motive inspirate de arme, ce utilizează elemente de camuflaj pentru o estetică unică, adecvată câmpului de luptă virtual. Tastele WASD evidențiate confirmă rădăcinile SCAR și îmbunătățesc eficiența tastării în jocurile FPS.

ROG Strix SCAR II GL504

ROG Strix SCAR II GL504

ROG Strix Hero II este optimizat pentru MOBA și este ideal pentru gamerii care vor un portabil cu un stil subtil. Texturile sale contrastante și modelele cyber-text sunt mai discrete decât estetica agresivă a lui SCAR II, făcând din Hero II o opțiune abordabilă de o audiență mai largă. În loc să evidențieze tastele WASD, capacele translucide strălucesc pe linia QWER. Hero este disponibil exclusiv cu grafică GeForce RTX 2060 ce este mai mult decât suficientă pentru sarcina de a susține un număr ridicat de cadre pe secundă în jocuri MOBA sau în alte titluri. La fel ca în cazul modelului SCAR II, tehnologia NVIDIA Optimus conservă energia prin activarea graficii dedicate doar atunci când este necesară, asigurând o autonomie mai mare, de la zi la zi și o mai bună performanță grafică la cerere.

Desktopuri de gaming premiate

ROG Huracan G21

ROG Huracan G21 este diferit de orice alt desktop de jocuri. Carcasa sa cu un stil agresiv are un design asimetric, existând un capac magnetic pliabil, care atunci când este deschis, îmbunătățește fluxul de aer în sistem și permite o creștere a performanțelor pentru procesor și acceleratorul grafic. Fluxul de aer suplimentar furnizează răcirea necesară dezlănțuirii furiei procesorului Intel Core i7 din generația a opta și a graficii NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru o experiență de gaming extraordinară – astfel că jucătorii pot rula cele mai recente titluri la setările extreme.

ROG Huracan G21

ROG Huracan G21

ROG Strix GL12

Nou reproiectatul ROG Strix GL12CX împinge mai departe limitele performanțelor extreme în jocuri și beneficiază de un design neconvențional. Desktopul de gaming cu Windows 10 se mândrește acum cu procesorul Intel Core i9-9900K din generația a noua (supratactat din fabrică la viteze de vârf de până la 5.1GHz) și grafica NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti pentru o experiență de gaming fără rival. Acesta dispune de module DIMM.2 exclusive ROG cu suport pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID, alături de un sertar de extensie accesibil fără scule și un alt sertar pregătit pentru „esports” și un upgrade facil. Panoul lateral transparent și efectele luminoase Aura Sync le permit jucătorilor să personalizeze culorile lui ROG Strix GL12CX, pe interior și exterior.

ROG Strix GL12CX

ROG Strix GL12CX

Laptopuri premiate

ZenBook Pro 15/14 (UX580/480)

ZenBook Pro 15 este o unitate profesională cu hardware ce urcă în gamă până la Intel Core i9 din cea de a opta generație, accelerator grafic GeForce GTX 1050Ti, SSD PCIe x4 1TB, Wi-Fi de clasă gigabit și porturi Thunderbolt. Utilizatorii se pot bucura de materialele multimedia captivante pe un ecran 4K UHD NanoEdge, de 15,6”, validat PANTONE cu acoperire de 100% a spectrului de culoare Adobe RGB, acuratețe a culorii ∆E (Delta-E) < 2.0 și un sistem audio puternic Harmon Kardon certificat. ZenBook Pro 14 integrează, de asemenea, componente de ultimă generație pentru performanțe fără rival, cu procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a opta, 16GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 MAX-Q. Laptopul are ecran FHD NanoEdge de 14”, o cameră infraroșu pentru recunoașterea facială și suport integrat pentru serviciile Amazon Alexa. Ambele modele vin cu finisajele iconice în culorile Deep Dive Blue și Rose Gold exemplificând spiritul designului ZenBook de eleganță, sofisticare și precizie. ZenBook Pro 15 (UX580) și ZenBook Pro 14 (UX480) vin cu noul ScreenPad, un mod revoluționar de a interacționa cu laptopul. ScreenPad are numeroase funcții utile ce se adaptează inteligent potrivindu-se activității utilizatorului.

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ASUS ZenBook Pro 15 UX580

ZenBook 13/14/15 (UX333/433/533)

ZenBook 13, 14 și 15 introduc noul ecran ASUS NanoEdge, cu ramă ultrasubțire pe cele patru laturi pentru un raport ecran/corp fără rival de până la 95% și o experiență de vizualizare fără obstacole. Designul ultracompact, care încorporează mecanismul unic al balamalei ErgoLift ce înclină tastatura pentru utilizarea confortabilă, oferă fiecărui laptop una dintre cele mai mici amprente din clasa sa. ZenBook 13 și 14 introduc, de asemenea, exclusivul NumberPad, o tastatură numerică inovatoare, iluminată LED, integrată în touchpad. Noile modele dispun de un set complet de componente de înaltă performanță, inclusiv procesoarele Intel Core i7 quad-core din cea de a opta generație, Wi-Fi 5 (802.11ac) integrat, dual-band, de clasă gigabit și grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q.

ASUS ZenBook 13 UX333

ASUS ZenBook 13 UX333

StudioBook S (W700)

StudioBook S (W700) aduce laolaltă puterea procesoarelor Intel Core i7 și Xeon și a graficii NVIDIA Quadro într-o carcasă compactă de 15″ cu un ecran NanoEdge mai mare, ce oferă creatorilor de conținut mai mult spațiu de lucru și o mai mare mobilitate.

Având validare PANTONE și o acoperire de 97% a spectrului de culoare DCI-P3, ecranul 16:10 oferă o mai bună acuratețe a culorilor și întrunește standardele cinematice. StudioBook S este primul model dintr-o serie complet nouă, gândită pentru profesioniștii din domeniul creației, cum ar fi designeri, animatori, arhitecți și programatori care au nevoie de performanțe remarcabile pentru a aborda aplicații profesionale ce merg de la randare la modele 3D.

ASUS StudioBook S W700

ASUS StudioBook S W700