HomeProduseLaptopuriCe laptop de gaming e potrivit pentru tine?
ASUS TUF Gaming FX705

Ce laptop de gaming e potrivit pentru tine?

Laptopurile nu sunt întotdeauna ceea ce par sau ceea ce ți-ai putea dori, de aceea e bine să intri într-un magazin și să le testezi înainte de a ale cumpăra. Pentru că gusturile sunt diferite, ASUS a creat serii diversificate atât ca design, cât și ca structură hardware.

Un laptop de gaming înseamnă un laptop puternic

Laptopurile de gaming sunt puternice prin natura lor, integrând plăci grafice performante, o cantitate mare de memorie RAM și procesoare de top care pot fi supratactate. Chiar dacă nu ești un pasionat de gaming, ci un specialist care lucrează cu cantități mari de informație sau cu grafică complexă, s-ar putea ca un laptop de gaming cu 24GB de memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 cu Max-Q Design să fie cu mult mai rapid decât stația de lucru dedicată pe care ai folosit-o până acum. Spre exemplu, modelul ROG Zephyrus S GX701 se prezintă în fața utilizatorilor cu procesor Intel Core i7-8750H din generația a 8-a, cu șase nuclee și 12 fire de execuție, cu vârfuri de frecvență de 4,1GHz.

ROG Zephyrus S (GX531)

Ecranele ultrarapide sunt excelente atunci când doriți să vedeți în condiții cât mai bune imaginice cu o dinamică înaltă.

Asemeni modelului Zephyrus S GX701, ROG STRIX SCAR II oferă mai multă precizie în jocurile dinamice, unde atenția și coordonarea sunt cele mai importante aspecte. Fiind echipat cu primul ecran ultra-subțire din lume, tactat la 144Hz cu 3ms timp de răspuns de la gri la gri, ROG STRIX SCAR II îți oferă șansa să țintești precis. Tastatura în stil desktop cu timp de răspuns foarte scăzut și tehnologie Overstroke asigură controlul precis asupra arsenalului vostru, în timp ce sistemul multi-antenă patentat, RangeBoost, garantează o acoperire Wi-Fi ultra-fiabilă și extinsă.

Aflați mai multe despre laptopurile de gaming Republic of Gamers în clipul de mai jos.

Ce laptop de gaming e potrivit pentru tine?