HomeStiriPrezentare: StudioBook Pro X (W730), un workstation portabil cu 128GB RAM

Prezentare: StudioBook Pro X (W730), un workstation portabil cu 128GB RAM

Un profesionist va prefera întotdeauna un laptop foarte puternic pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile, într-un timp foarte scurt. Spre exemplu, editarea unui clip de prezentarea poate dura câteva ore bune în funcție de filmarea brută și de complexitatea acestuia. Randarea versiuni finale poate lua în plus o altă oră, după care se trece la verificarea rezultatului. Nu de puține ori sunt observate diferite erori în montajul clipului și se trece la remedierea acestora, urmată de o nouă randare. Tot acest proces e mare consumator de timp, iar un laptop bun poate scurta foarte mult procesul de producție foto-video.

Laptopul perfect pentru creatorii de conținut

ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook ce poate fi achiziționat de creatorii de conținut. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile.

Prezentare: StudioBook Pro X (W730), un workstation portabil cu 128GB RAM