HomeProduseLaptopuriPrezentare video: ROG GL553VE – laptop de gaming
ROG GL553VE

Prezentare video: ROG GL553VE – laptop de gaming

Laptopurile de gaming sunt acum mai puternice, mai echilibrate, mai ușoare și, cel mai important, mult mai accesibile. Republic of Gamers GL553VE este un laptop de gaming echipat cu a șaptea generație de procesoare Intel Core i7 (i7-7700HQ) și plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti cu 4GB și suport Microsoft DirectX 12, ce oferă performanțe superioare în jocuri. Laptopul, cu un ecran de 15.6 inci, dispune de funcția Cooling Overboost, exclusivă ROG, pentru reglajul vitezei ventilatoarelor și de software-ul GameFirst IV pentru optimizarea conexiunii la rețea, obținându-se un gameplay online cât mai fluid.

ROG GL553VW

ROG GL553VW

Vorbim de un laptop de gaming complet cu emblema ROG, cu un pret competitiv. Se adresează unui număr mare de jucători, dar poate fi folosind și de cei care au nevoie de putere de procesare portabilă – fotografi, programatori, arhitecți, iar lista poate continua.

Ce înseamnă un laptop cu buget mic spre mediu?

Notebook-ul este configurat cu până la 32GB de memorie RAM DDR4 2133MHz și are preinstalat sistemul de operare Windows 10. ROG GL553VE beneficiază de SSD-uri PCIe Gen3 x4 de până la 512GB, Wi-Fi 802.11ac dual-band, USB Type-C (USB-C) și două porturi USB 3.0. GL553VE integrează un panou Full HD de 15.6 inci, cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade, asigurând o minimă alterarea a culorilor atunci când este privit din unghiuri extreme.

Tastatura este special concepută pentru jocuri și are iluminare de fundal în culoarea roșu și taste cu o cursă de 2.5mm pentru un răspuns tactil ideal. Tastele WASD sunt marcate diferit, bara de spațiu are suprafață mare, iar tastele direcționale sunt izolate pentru o identificare mai rapidă.

La interior, tehnologia Cooling Overboost, exclusivă ROG, permite ajustarea vitezei ventilatoarelor. Dispune de un design termic inteligent, pentru o răcire eficientă, oferind modelului ROG GL553VE stabilitatea necesară în sesiunile maraton de gaming.

ROG GameFirst IV furnizează un gameplay fără latențe, prioritizând pachetele de date transmise de joc, prin alocarea unei benzi mai largi. Software-ul dispune de patru moduri prestabilite (Optimization, Gaming, Media Streaming, File Sharing), alături de modul manual ce oferă utilizatorului controlul total asupra rețelei.

Prezentare: ROG GL553VE – laptop de gaming

Laptopul este disponibil în România, intrând pe piață în toamna trecută. Aflați mai multe despre laptopul de gaming ROG GL553VE accesând: https://www.asus.com/Notebooks/ROG-GL553VE/