HomeCum să...Cum să controlezi laptopul de pe telefon cu ROG Gaming Center?
ROG Gaming Center

Cum să controlezi laptopul de pe telefon cu ROG Gaming Center?

Monitorizarea performanțelor sistemului și ajustarea unor parametrii specifici se putea face până de curând doar prin accesarea unei aplicații desktop. Jocul trebuia întrerupt, iar solicitarea calculatorului în sesiunile de gaming nu mai putea fi urmărită.

ROG Gaming Center este o aplicație Android, cu ajutorul căreia pot fi urmăriți și modificați parametrii calculatorului ROG în timpul sesiunilor de gaming. Pentru a instala ROG Gaming Center va trebui să aveți pe calculator ROG Gaming Center v2.0.0 sau o versiune mai nouă. După ce ați făcut acest lucru, mergeți în Google Play (dacă aveți un smartphone ce rulează sistemul de operare Android) și accesați pagina https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.roggamingcenter&hl=en. Instalați aplicația ROG Gaming Center pe telefonul cu Android așa cum procedați cu orice altă aplicație. Conectați mai apoi aplicația la desktop prin Wi-Fi Direct și așteptați sincronizarea datelor.

Pentru a vedea cum poate fi utilizat ROG Gaming Center, ASUS a mers la Whyttest, un studio de testare a jocurilor. ROG Gaming Center este un adevărat tablou de bord, ce vă oferă informații complexe despre starea sistemului de gaming, chiar în timpul în care vă jucați. Depășirea unor parametrii, cum ar fi temperatura procesorului sau cea a plăcii grafice, poate fi ușor observată direct pe ecranul telefonului mobil. Urmăriți în clipul de mai jos cum poate fi utilizat ROG Gaming Center.

ROG Gaming Center pentru Android oferă următoarele lucruri:

  • Conexiune prin Wi-Fi Direct
  • Afișarea informațiilor despre sistem în timp real
  • Turbo Gear: Schimbarea diverselor profiluri de gaming
  • Game Profile: Aplicarea tuturor setărilor ROG printr-un singur click, înainte de începerea jocului
  • Accesarea și ajustarea setărilor de sistem cum ar fi ventilatoarele, LED-urile și altele

Vezi video: Controlează laptopul ROG de pe telefon