HomeStiriBolivia prin obiectivul lui ZenFone 3 Zoom!
ASUS ZenFone Zoom S

Bolivia prin obiectivul lui ZenFone 3 Zoom!

ASUS ZenFone 3 Zoom a călătorit în Bolivia pentru a surprinde peisaje exotice, rupte parcă de societatea globalizată. Sistemul de focalizare TriTech+ și senzorul SuperPixel au captat cadre excelente în orice situație, chiar și atunci când lumina părea insuficientă. Zoom-ul optic 2.3X ajută la o încadrare mai bună a peisajelor, în timp ce filmarea 4K poate fi pusă în valoare pe televizoarele de ultimă generație, ce sunt deja disponibile pe piață. ZenFone 3 Zoom este telefonul perfect pentru vacanță, fie că obișnuiți să faceți fotografii sau filme împreună cu familia sau prietenii.

Zoom to Bolivia – Fotografii făcute cu ZenFone 3 Zoom

Aflați mai multe despre accesând: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-3-Zoom-ZE553KL

ASUS ZenFone 3 Zoom este un telefon inteligent cu diagonala de 5.5 inci, ce excelează în fotografie, datorită sistemului avansat cu două camere.

Sistemul avansat dual-camera al telefonului ZenFone 3 Zoom este alcătuit din două camere de 12MP, una cu diafragma f/1.7, lentile cu unghi larg de 25mm și o a doua cu lentile de 59mm. Utilizatorii pot trece instant de la camera primară de 25mm la cea de 59mm, obținând un zoom optic de 2.3X, ce este perfect pentru portrete sau pentru subiecții aflați în depărtare. Un sistem de focalizare TriTech+ alege automat dintre cele trei tehnologii de focalizare – Dual Pixel PDAF, focalizarea automată cu urmărirea subiecților și a doua generație de focalizare laser – în funcție de scenariu, pentru a atinge o focalizare clară în numai 0.03 secunde, chiar și atunci când sunt fotografiați subiecți în mișcare.

Telefonul cântărește numai 170 de grame, având totodată o baterie mare și un chipset puternic Qualcomm Snapdragon 625, oferindu-le utilizatorilor până la 42 de zile în regim de așteptare.

Această baterie de mare capacitate completează posibilitățile foto ale telefonului ZenFone 3 Zoom, permițând realizarea mai multor fotografii, a mai multor clipuri ce solicită acumulatorul, cum ar fi cele de tip time-lapse, sau filmarea în mod continuu a clipurilor 4K UHD timp de până la 6.4 ore, cu o singură încărcare.

Aflați mai multe despre ZenFone 3 Zoom