HomeStiriDe ce platforma Snapdragon 865 Plus este recomandată pentru gaming?!
Telefonul de Gaming ROG Phone 3 Strix Edition

De ce platforma Snapdragon 865 Plus este recomandată pentru gaming?!

Lansarea noului telefon de gaming ROG Phone 3 a adus în atenție platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus și modul de implementare al acesteia pe un telefon de gaming.

Snapdragon 865 Plus – o adevărată uzină de nivel nanometric

Snapdragon 865 Plus integrează în același chip numeroase nuclee și module, inclusiv un modul de comunicații 5G și suita de caracteristici Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, lucruri ce o diferențiază mult comparativ cu versiunile precedente. Vitezele de până la 7,5 Gbps permit transmiterea continuă în cloud, în timp ce suportul global le permite jucătorilor din întreaga lume să lupte simultan, în timp real. Snapdragon Elite Gaming unește calitatea gamingului pe PC cu avantajul mobilității, integrează drivere grafice ce pot fi actualizate, suport pentru afișarea la 144 Hz, redarea desktop și multe altele.

Această platformă oferă un avans important cu nucleele Qualcomm Kryo 585 și grafica Qualcomm Adreno 650 și are totodată performanțe înalte cu eficiență energetică ridicată, în timp ce compatibilitatea sistemului Qualcomm FastConnect 6900, cu Wi-Fi 6E, este proiectată pentru a oferi viteze fără precedent și conexiuni cu latență scăzută.

Motorul cu inteligență artificială de la Qualcomm, aflat la a cincea generație, oferit pe Snapdragon 865 Plus, ajută la eliminarea barierelor lingvistice cu capacități de traducere în timp real pentru o comunicare perfectă cu coechipieri la nivel mondial.
În cazul telefonului ROG Phone 3 platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus este alăturată unei memorii RAM LPDDR5 de până la 16GB. ROG Phone 3 oferă cea mai bună performanță, astfel încât gamerii să se poată bucura de experiențe de joc super-fluide, fără niciun fel de limitări sau compromisuri.

Află mai multe: ROG Phone 3 sau ROG Phone 3 Strix?! Care sunt diferențele?

Răcire GameCool 3

O altă caracteristică care pune în valoare platforma Snapdragon 865 Plus este sistemul de răcire GameCool 3, cu o cameră de vaporizare 3D reproiectată, o peliculă de grafit mare în spatele ecranului pentru a maximiza transferul de căldură. Radiatorul a fost mărit și amplasat cu precizie pentru a elimina punctele de acumulare a căldurii. Noul sistem de răcire este una dintre cele mai eficiente soluții termice disponibile pe un dispozitiv mobil, putând înlătura și disipa căldura generată în timpul operării la viteză maximă prin intermediul unor fante de aerisire special proiectate pe capacul dorsal. Asta îi permite lui ROG Phone 3 să susțină cu ușurință performanțe de top în timpul sesiunilor de gaming solicitante, oferindu-le gamerilor un avantaj de expert în fața competiției.

Pentru răcire suplimentară în timpul sesiunilor maraton de gaming, noul ventilator extern atașabil AeroActive Cooler 3 a fost complet reproiectat pentru a oferi un flux de aer sporit spre punctele de acumulare a căldurii de pe carcasă, eliminând căldura pentru o performanță sporită mai îndelungată.

Vezi oferta ROG Phone 3 Strix Edition