HomeProdusePerifericePeriferice de gaming ROG sunt în lumina reflectoarelor pe scena Bucharest Gaming Week 2022
Cei mai cunoscuti streameri de gaming pe scena BGW 2022

Periferice de gaming ROG sunt în lumina reflectoarelor pe scena Bucharest Gaming Week 2022

La Bucharest Gaming Week 2022 participă unii din cei mai mari streameri de gaming din România, precum iRaphahell, Theo Zeciu, Gannicus96, JaxiTV, Ovvy, Antonia Nuckle, Werty, Bercea, AlexaTV, Lectură de la A la Z și mulți alții. Scena principală a evenimentului reunește mai multe meciuri cu participarea acestora, precum și finala Engineer Gaming League CS:GO. Indiferent de titlu sau de program, perifericele alese pentru scenă sunt cele marca Republic of Gamers:

  • Monitorul de gaming ROG Strix XG27AQ
  • Căștile de gaming ROG Strix Go 2.4
  • Tastatura de gaming ROG Strix SCOPE
  • Mouse-ul de gaming ROG Gladius  II ORIGIN
  • Pad-ul ROG Sheath GUNDAM LTD

Monitorul de gaming ROG Stris XG27AQ

ROG STRIX XG27AQ este un model cu diagonala de 27″, rezoluție WQHD (2560 x 1440) și rată de refresh overclockabilă la 170Hz, fiind conceput pentru jucătorii profesioniști și pentru un gameplay captivant. Este compatibil G-SYNC pentru o redare perfetă a jocurilor, fără efecte de tearing prin activarea implicită a funcției VRR (variable refresh rate).

Monitorul ROG Strix XG27AQ pe scena BGW 2022

Monitorul ROG Strix XG27AQ pe scena BGW 2022

Tehnologia ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) activează ELMB împreună cu G-SYNC, eliminînd efectele de ghosting și tearing pentru imagini în jocuri clare și cu frame rate-uri ridicate.  Tehnologia ASUS Fast IPS permite un timp de răspuns de 1ms (GTG) pentru imagini deosebit de clare. De asemenea, ROG STRIX XG27AQ are certificare DisplayHDR 400 și acoperiră gamutul DCI-P3 în proporție de 95%.

Monitorul ROG Strix XG27AQ pe scena BGW 2022

Monitorul ROG Strix XG27AQ pe scena BGW 2022

Accesează pagina monitorului ROG STRIX XG27AQ

Tastatura de gaming ROG Strix SCOPE

Tastaura aleasă pentru desfășurarea meciurilor de pe scena Bucharest Gaming Week 2022 este ROG Strix SCOPE RGB. Acest modelul are switch-uri Cherry MX, un cadru din aluminiu și iluminare Aura Sync pentru sincronizarea cu celelalte periferice ROG de pe scenă. Estetica plăcii din aluminiu iese în evidență, oferă rezistență și stil pentru utilizarea zilnică. Fabricate în Germania, switch-urile Cherry MX oferă intrări precise cu răspuns tactil.

Tastatură mecanică de gaming pe fir ROG Strix Scope RGB

Tastatură mecanică de gaming pe fir ROG Strix Scope RGB

Utilizatorii pot crea rapid secvențe de comandă pe tastele selectate și pot configura tastatura în softul Armoury Crate, profilurile putând fi salvate în memoria internă.

Tastatură mecanică de gaming pe fir ROG Strix Scope RGB

Tastatură mecanică de gaming pe fir ROG Strix Scope RGB

Accesează pagina tastaturii ROG Strix SCOPE

Mouse-ul de gaming ROG GLADIUS II ORIGIN

ROG Gladius  II ORIGIN este un mouser optic cu fir, ce se evidențiază prin designul ergonomic optimizat pentru FPS. Are un senzor optic de 12000 DPI pentru o urmărire rapidă și precisă a mișcării, iar designul exclusiv ROG permite schimbarea facilă a butoanelor pentru a varia rezistența click-urilor. Opțiunea de a schimba butoanele uzate extinde durata de viață a mouse-ului. Butoanele Omron oferă o durabilitate de 50 de milioane de clickuri, iar cele două butoane Omron extra din pachet, realizate în Japonia, oferă o rezistență diferită la clickuri.

Mouse-ul de gaming ROG GLADIUS II Origin pe scena BGW 2022

Mouse-ul de gaming ROG GLADIUS II Origin pe scena BGW 2022

Mouseul e conceput pentru a domina cu estetica și tehnologia ASUS Aura RGB. Cu șase efecte de lumină prestabilite personalizabile și performanțe incredibile, Gladius II Origin este gata de luptă! Cablul detașabil și husa ROG îi oferă portabilitate și o depozitare în siguranță.

Accesează pagina mouse-ului ROG Gladius II ORIGIN

Mousepadul ROG SHEATH GUNDAM LTD

ROG Gladius II Origin a culisat în cel mai plăcut mod pe noul pad ROG Sheath GUNDAM LTD, un produs licențiat. Acesta e fabricat din cauciuc anti-alunecare și oferă o aderență fermă pe majoritatea suprafețelor, inclusiv pe mesele de pe scena BGW 2022.

Mouse-ul de gaming ROG GLADIUS II Origin pe scena BGW 2022

Mouse-ul de gaming ROG GLADIUS II Origin pe scena BGW 2022

ROG Sheath GUNDAM LTD are margini durabile înguste anti-destrămare, care îl fac mai subțire decât alte mousepad-uri cusute.

Accesează pagina padului ROG Sheath GUNDAM LTD

Căștile de gaming ROG Strix Go 2.4

Nu în ultimul rând, căștile ROG Strix Go 2.4 au completat arsenalul de periferice al celor care s-au jucat pe scena de la Bucharest Gaming Weeek 2022. Se pot utiliza fie prin cablul cu jack de 3.5mm, fie wireless. Încărcarea rapidă le permite o autonomie de trei ore după doar 15 minute, plus o durată de viață totală a bateriei de până la 25 de ore pentru jocuri non-stop. Conectivitatea wireless 2.4GHz se realizează prin intermediul unui adaptor USB-C, iar latența este foarte scăzută.

Căștile ROG Strix Go 2.4 pe scena BGW 2022

Căștile ROG Strix Go 2.4 pe scena BGW 2022

Designul extrem de ușor asigură confortul utilizatorilor, în timp ce difuzoarele ASUS Essence de 40mm și incintele acustice etanșe oferă un sunet pur incredibil de bogat, cu bass profund, optimizat pentru o experiență audio captivantă.

Căștile ROG Strix Go 2.4 pe scena BGW 202

Căștile ROG Strix Go 2.4 pe scena BGW 202

În pachet există o geantă de transport pentru protecție și folosirea în timpul deplasărilor. Căștile sunt compatibile cu PC-uri, Mac-uri, Nintendo Switch™, dispozitive inteligente și PS5.

Accesează pagina căștilor ROG Strix GO