HomeProduseLaptopuriASUS îi răsfață pe creatori: Vivobook Pro 15 OLED
Vivobook Pro 15/16 OLED K6502/K6602

ASUS îi răsfață pe creatori: Vivobook Pro 15 OLED

Urmărind lansările de laptopuri ASUS din ultimii doi ani, ai zice și-a propus să răsfețe creatorii de conținut! Și asta e realitetea, judecând după multitudinea de serii și modele perfect echipate pentru nevoile specifice ale acestei categorii de utilizatori. Radarul nostru de oferte noi ne-a semnalizat înca un laptop intrat  pe piața românească. Vivobook Pro 15 OLED K6502HE este o mașină perfectă pentru  a pune în valoare inspirația și creativitatea, venind cu o dotare tehnică impresionantă, care asigură maximum de performanță fie că ești un creativ, un artist, un vlogger, un creator de conținut video, un muzician, un gamer sau un simplu doritor de distracție.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

Primul Vivobook Pro 15 OLED ajuns în România este K6502HE-MA042W, o configurație interesantă și redutabilă – pe care o poți accesa cu un clic pe butonul de mai jos – care include un procesor Intel Core i9-11900H (cu frecvența de până la 4,90 GHz), răcit de un sistem cu ventilatoare duale, și grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3050 Ti.

Vezi oferta online

Ecran de top la nivel mondial

Ecranul OLED de 15,6 inchi al acestui laptop este unul de top la nivel mondial, oferind o rezoluție de 2880 x 1620 pixeli, un raport ecran/corp de 84% determinat de soluția NanoEdge pe trei laturi, un timp de răspuns de 0,2 ms, acoperire 100% a gamutului de culoare DCI-P3, validare PANTONE, Delta-E mediu < 2 și o luminozitate maximă de 600 de niți. E un mic paradis vizual mobil, pe care îl poți transporta după tine oriunde.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

Nu în ultimul rând, ecranul OLED, datorită naturii componentelor speciale organice care emit lumină, reduce emisiile de lumină albastră dăunătoare cu până la 70% comparativ cu ecranele LCD, ceea ce-ți va proteja ochii, reucând riscul oricăror deteriorări la nivelul retinei.

Divertisment la putere maximă cu MUX Switch

Pentru a oferi o putere maximă în jocuri, inginerii ASUS au inclus un comutator MUX, care eliberează întreaga putere a GPU-ului atunci când trimite imaginile direct către afișaj, fără a le mai trece prin cipul grafic integrat al procesorului. În felul acesta, orice fel de creație vizuală va arăta cât se poate de bine pe fantasticul ecran OLED de 2,8K, cu o rată de reîmprospătare super-fluidă de 120 Hz și culori vii ultra-precise.

Ca să nu mai vorbim că și urechile tale vor aprecia cu adevărat puternicul sistem audio Dolby Atmos cu sunetul său multidimensional.

Alege-ți stilul

Vivobook Pro 15 OLED este finisat în nuanțe de o vibrație unică, liniștitoarea Quiet Blue din aceasta ofertă reflectând faptul că nu ești niciodată un individ obișnuit, că gândești mereu în afara cutiei și că emani un stil discret și unic.

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

ASUS Vivobook Pro 15 OLED

Noul design al capacului, cu logo în relief, este unul deosebit de expresiv și asta continuă și sub capac, unde accentele sub forma unei benzi striate de pe tasta Enter atrag inevitabil privirea. Cu balamaua lay-flat de 180°, este mai ușor să împărtășești idei creative cu cei din jur. Iar tasta ESC, cu designul său în culoarea Warning Orange și mesajele Vivobook de deasupra tastaturii continuă tema, ilustrând atitudinea de pionierat a lumii tale creative.

Ce mai aștepți? Click the button!

Vezi oferta online

Urmărește trailerul video Vivobook Pro 15 OLED