HomeProduseDivertisment digitalPC News și Go4it față în față cu Media Player-ul BDS-700
ASUS BDS-700

PC News și Go4it față în față cu Media Player-ul BDS-700

ASUS aduce experiența desăvârșită a unui film bun în casele utilizatorilor cu noul Media Player BDS-700. Personajele preferate din peliculele hollywoodiene și nu numai iau viață cu acest nou player chiar în living-ul nostru.

BDS-700 are un design modern care completează cu eleganță un centru de entertainment și este compatibil cu majoritatea formatelor video disponibile la ora actuală. Atât PC News cât și Go4it au încercat o experiență cu noul player ASUS și și-au așternut gândurile peste rândurile review-urilor.

ASUS BDS-700

Rezoluția filmelor redate atât în format .MKV cât și .AVI cu rezoluție SD a fost admirată de Go4it, multitudinea de tehnologii de care BDS-700 dispune pentru post-procesarea fișierelor își fac bine treaba, oferind o experiență cât mai bună a filmului. Despre filmele în format Blu-ray, nu are rost să comentăm pentru că bineînțeles au o claritate a imaginii foarte ridicată.

Un dispozitiv cu atâtea funcții trebuie să fie ușor de manevrat. ASUS a conceput pentru BDS-700 un meniu foarte intuitiv, chiar și cei mai neexperimentați utilizatori îl pot folosi fără a avea nevoie de manualul de instrucțiuni.

Telecomanda cu care este dotat BDS-700 are tastele luminate – este firesc din moment ce probabil ne vom uita la filme cu lumina stinsă. Dar dacă nu vrem să ne batem capul cu încă o telecomandă, un smartphone poate ține locul ei cu ajutorul unei conexiuni wireless.

Un amănunt ce ar fi mulțumit ambii review-eri ar fi fost prezența unui browser web. Interactiunea cu rețelele de socializare ar fi fost mult mai plăcută. Adevărul e că în ziua de azi, trebuie să avem opțiunea să stăm pe Facebook chiar și în timpul unui film. Dacă tot nu părăsești comoditatea propriului cămin, de ce nu?

ASUS BDS-700 PCNews.ro

Asus O!Play BDS-700 este un media player performant, uşor de utilizat şi capabil să redea fără cusur vasta majoritate a formatelor audio şi video, aflate pe discuri optice DVD/Blu-ray, dispozitive de stocare externe ataşate prin conexiune USB, respectiv dispozitive compatibile DLNA.

Go4it.ro

Asus BDS-700 este un dispozitiv ce își arată adevărata valoare atunci când este conectat la internet. Legăturile dedicate către: YouTube, Picasa, Flickr, radio prin internet și serviciile de streaming video sau muzicale permit consumatorilor să acceseze conținutul stocat online. Utilizatorul poate conecta playerul la internet atât prin mufa LAN cât și prin modulul Wi-Fi integrat. Setările rețelei sunt preluate rapid dacă aveți disponibilă o conexiune la un router cu DHCP activ. Certificarea DLNA simplifică și mai mult conexiunea, transmitând wireless conținutul de la PC către TV grație standardului Wi-Fi 802.11n.

PCNews.ro

Vă incităm să citiţi review-urile pe PCNews.ro și pe Go4it.ro.