HomeProduseLaptopuriPCMHZ.ro despre ASUS K55VM
K55VM PCMHZ

PCMHZ.ro despre ASUS K55VM

Oricând ne face plăcere să citim un review al PCMHZ.ro, onestitatea și minuțiozitatea fiind puternic resimțite printre rândurile articolului. A venit rândul lui ASUS K55VM să fie luat la puricat, ba chiar răsfățat cu plimbări prin parc de redactorii PCMHZ.

K55VM PCMHZ

Performanțele tehnice combinate cu greutatea redusă și design-ul elegant fac din K55VM o alegere fezabilă pentru majoritatea utilizatorilor. Chipset-ul quad-core pe care-l poartă sub carcasă face față cu brio task-urilor cele mai complicate.

Zona de gaming profită la maxim de pe urma aceluiaşi procesor quad-core dar mai ales din prezenţa plăcii video dedicate NVIDIA GeForce GTX 630M care pune serios osul la treabă reuşind să ofere suficientă putere pentru menţinerea unor framerate-uri mai mult decât decente în majoritatea jocurilor (folosind setări de calitate medii). […]

ASUS nu a avut încotro şi a realizat un compromis bun între dotări şi performanţe cu modelul K55VM, sectorul mainstream având în acesta un produs de calitate mult peste media altora iar performanţele oferite se ridică la înălţimea aşteptărilor şi mai ales trec de necesităţile unor utilizatori din această zonă.

PCMHZ.ro

Vă invităm să citiți review-ul în întregime pe PCMHZ.ro.