HomeStiriLansariTableta Vivobook 13 Slate OLED cu Windows 11 a ajuns în România
ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Tableta Vivobook 13 Slate OLED cu Windows 11 a ajuns în România

ASUS Vivobook 13 Slate OLED este un dispozitiv 2 în 1 cu Windows 11, un laptop cu tastatură detașabilă, Windows și ecran OLED de 13,3 inchi. Noul gadget poate fi achiziționat acum de pe piața românească, iar prețul de lansare beneficiază de 14% discount.

Vezi oferta online

Ecranul tactil OLED Dolby Vision e capabil să afișeze 1,07 miliarde de culori, punând în umbră tabletele obișnuite. Acest panou luminos are un raport de aspect 16:9, oferind o vizualizare pe tot ecranul atunci când sunt vizionate filme și emisiuni TV. De asemenea, este validat PANTONE acoperind 100% gama de culori DCI-P3 de calitate cinematografică, pentru culori precise și vii. Este certificat DisplayHDR™ True Black 500 pentru nuanțele de negru pur și alb strălucitor. Împreună cu rata de contrast de 1.000.000:1, ecranul va scoate în evidență fiecare detaliu, chiar și în cele mai întunecate scene.

Acest panou OLED are un timp de răspuns rapid de 0,2 milisecunde și oferă o protecție îmbunătățită pentru vedere, cu o cantitate de lumină albastră mai scăzută în mod natural – cu până la 70 % mai redusă față de cea emisă de un afișaj LCD – pentru o protecție a ochilor certificată de TÜV Rheinland.

Puternicul sistem audio Dolby Atmos cu 4 difuzoare completează experiența captivantă de divertisment. Un amplificator inteligent redă sunetul la nivelul maxim posibil – de până la 3,5 ori mai tare decât cu un amplificator standard.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Vezi oferta online

Vivobook 13 Slate OLED excelează și în productivitatea mobilă. Trebuie doar atașată tastatura cu prindere magnetică. Aceasta are dimensiuni normale și un stand cu cover integrat și balama ce permite deschiderea la 170°.

Performanța e susținută de procesorul Intel quad-core de 3,3 GHz, de stocarea de 128GB sau 256GB SSD PCIe Gen 3.0 x4 și până la 8 GB de memorie RAM rapidă LPDDR4X.

Vivobook 13 Slate OLED oferă două porturi USB-C, un conector audio jack și un cititor de carduri microSD. Pentru o autentificare rapidă cu o singură atingere, dispune de un senzor de amprentă – disponibil opțional pe butonul de pornire.

Bateria tabletei are 50 Wh și se poate încărca prin USB-C Easy Charge de la un powerbank sau de la rețea cu aproape orice încărcător USB-C. Adaptorul inclus în pachet va încărca bateria laptopului până la 60% în doar 39 de minute.

Vivobook 13 Slate OLED are 2 camere – una de 5 MP în față pentru apeluri video clare și alta pe spate de 13 MP pentru fotografii sau videoclipuri excelente.

Urmărește clipul cu ASUS Vivobook 13 Slate OLED

Vezi oferta online