HomeCampanii si concursuriPărerea ta contează! Profită de asta pentru tot restul anului în campania ASUS
Campania ASUS - Părerea ta contează!

Părerea ta contează! Profită de asta pentru tot restul anului în campania ASUS

ASUS este în mod autentic interesat de feedback-ul tău, valorificând experiențele din lumea reală ale utilizatorilor pentru a modela și îmbunătăți produsele viitoare. De aici rezultă și demersul companiei: „Părerea ta contează”, o campanie de durată, care se desfășoară în perioada 1 iulie – 31 decembrie 2021.

Orice recenzie calificată pe care o vei lăsa pe una dintre platformele participante pentru unul dintre produsele eligibile pe care le-ai achiziționat, îți poate aduce o recompensă, dincolo de sentimentul reconfortant dat de faptul că recenzia ta sinceră ar putea ajuta și pe altcineva să își aleagă produsul potrivit.

Ce este o recenzie calificată?

Pe site-ul campaniei vei găsi toate detaliile, inclusiv lista completă de produse eligibile, care include laptopuri ASUS din seriile StudioBook, VivoBook și ZenBook.

Platformele eligibile sunt în număr de 8, incluzând principalii retaileri online de produse IT de pe piața românească. Link-urile de pe site-ul campaniei te vor duce exact la secțiunile cu laptopuri ASUS de pe site-urile magazinelor online.

Mecanismul campaniei

Pentru a avea șansa de a câștiga premiul exclusiv constând în extinderea garanției cu 1 an pentru produsul achiziționat de tine, va trebui sa parcurgi câțiva pași simpli:

  1. Achiziționează un laptop ASUS eligibil din rândul produselor listate pe site-ul campaniei.
    IMPORTANT! Se acceptă achizițiile făcute începând cu data de 1 Iunie!
  2. Scrie un review pentru produsul cumpărat pe site-ul partenerului de unde ai făcut achiziția
  3. Loghează-te pe site-ul campaniei cu contul tău ASUS (pas necesar pentru a primi în contul ASUS codul de activare a extra-garanției)
  4. Completează formularul de înscriere (numărul de serie al produsului, platforma eligibilă, screenshot cu factura, screenshot și link către recenzie). Verificarea/validarea se va face manual, în back-endul site-ului.
  5. Dacă datele furnizate sunt valide vei primi PREMIUL constând în extinderea garanției cu 1 an pentru produsul achiziționat. (Codul se trimite automat în contul tău ASUS, pentru activare.)

Iată că, dacă ești genul care are tot timpul ceva de comentat, asta îți poate aduce un beneficiu consistent și poți fi și de folos altor utilizatori aflați în căutarea celui mai potrivit laptop. Succes!