HomeProduseLaptopuriGHID: Găsește laptopul ASUS ZenBook cu ecran OLED potrivit pentru tine
Laptopuri ASUS cu ecran OLED

GHID: Găsește laptopul ASUS ZenBook cu ecran OLED potrivit pentru tine

Dacă ai cumpărat recent vreun PC sau telefon, probabil că ai văzut acronimul „OLED„. O căutare rapidă pe internet ți-ar putea spune că aceste litere înseamnă „Organic Light-Emitting Diode” (diodă organică emițătoare de lumină), dar ce înseamnă asta de fapt pentru experiența ta în materie de computing? Suntem bucuroși să demistificăm această tehnologie pentru tine și să te ajutăm să găsești cel mai bun laptop ASUS OLED pentru nevoile tale unice.

Ce aduce tehnologia OLED

Pe scurt, un ecran OLED este superior ecranelor standard cu cristale lichide (LCD). În primul rând, aceste ecrane pot afișa cu ușurință culori intense și realiste, cu nuanțe de roșu, albastru și verde îndrăznețe, care au fost rareori văzute până acum în afara monitoarelor scumpe din clasa profesională. Dar nu numai atât. Ecranele LCD standard utilizează o singură sursă de lumină – gândește-te la un bec – pentru a ilumina fiecare pixel de pe ecran. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă unele părți ale unei imagini sunt întunecate, această lumină de fundal trebuie să rămână aprinsă pentru a afișa porțiunile mai luminoase, ceea ce duce la niveluri de negru care sunt mai aproape de o nuanță de gri.

Într-un panou OLED, fiecare pixel individual este o sursă de lumină care poate fi aprinsă sau stinsă în mod independent. Imaginează-ți o grilă de milioane de becuri individuale, fiecare cu propriul regulator de intensitate. Porțiunile negre ale unei imagini pe un OLED sunt cu adevărat negre, iar umbrele rămân profunde și cu aspect de cerneală, exact așa cum le vezi în natură. Raportul de contrast – raportul dintre cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale unei imagini – pe un ecran OLED este aproape infinit (nu se poate împărți la zero!).

Deoarece fiecare pixel individual se aprinde de unul singur, unghiurile de vizualizare ale unui ecran OLED sunt foarte largi, permițând privitorilor să vadă ceea ce partajezi cu ei ca și cum ar sta direct în fața ecranului – o caracteristică deosebit de utilă în mediile de lucru și pe laptopurile convertibile.

Ecranele OLED au fost proiectate să emită mai puțină lumină albastră, ceea ce reduce riscul de perturbare a ritmurilor circadiene delicate și, prin urmare, problemele legate de somn. În cele din urmă, timpul de răspuns (timpul necesar unui pixel pentru a-și schimba culorile) este extrem de redus, ceea ce înseamnă că mișcarea pe ecran este lipsită de efectul de neclaritate a mișcării cunoscut drept motion blur, care distrage atenția.

Toate aceste beneficii se reflectă în toate modurile în care îți folosești PC-ul: pentru muncă, divertisment și chiar pentru jocuri. Te poți bucura de filme exact așa cum au ieșit din camera de editare sau poți să accesezi toate fotografiile pe care le-ai făcut și să te bucuri de fiecare moment exact așa cum a fost filmat. De asemenea, videoclipurile cu acțiune în mișcare rapidă și jocurile competitive cu ritm alert vor arăta extrem de clar. Privește o dată un ecran OLED și nu vei mai dori să privești conținutul în alt mod.

Laptopurile cu ecrane OLED obișnuiau să fie extrem de greu de găsit, dar gama noastră de laptopuri 2021 schimbă toate acestea. Am creat mai multe modele cu ecrane OLED care aduc beneficiile culorilor vii, ale nuanțelor de negru profunde, ale contrastului intens și ale mișcării clare pentru utilizatori obișnuiți, cinefili, creatori de conținut, jucători și profesioniști. În cele ce urmează, îți prezentăm patru modele, așa că citește în continuare pentru a afla care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

ZenBook Pro Duo 15 OLED este visul unui creator de conținut

Atunci când munca ta creativă este în joc, un ecran cu culori precise este salvator. Acest lucru este cu atât mai adevărat în cazul unui laptop pe care îl poți lua cu tine la sediile clienților sau la ședințe foto și video. Am asociat tehnologia OLED cu un laptop profesional incredibil de puternic pentru anul 2021, sub forma modelului ZenBook Pro Duo 15 OLED.

ZenBook Pro Duo 15 OLED are două trucuri în proverbiala sa mânecă: un panou principal OLED de 15,6 inchi asociat cu un ecran secundar 4K ScreenPad Plus deasupra tastaturii. Afișajul principal reproduce toate culorile spațiului de culoare standard cinematografic DCI-P3, ceea ce îți oferă garanția că munca ta va avea un aspect coerent pe o gamă largă de sisteme și monitoare în timpul prezentărilor sau colaborărilor cu clienții. Ambele au suport pentru stylus, astfel încât să poți folosi stiloul ASUS Pen inclus pentru a desena pe ele, pentru a ajunge imediat la comenzi rapide și pentru a gestiona obiectele și ferestrele de pe ecran.

Ecranul principal este validat PANTONE și calibrat din fabrică la o valoare medie Delta E mai mică de doi, iar conformitatea cu VESA DisplayHDR 500 True Black înseamnă că poți vizualiza și edita videoclipuri cu gamă dinamică ridicată cu toată încrederea. Mai mult, acest panou OLED menține un volum de culoare constant la toate nivelurile de luminozitate pentru a te asigura că munca ta va avea un aspect consistent, indiferent dacă te afli pe un platou de filmare sau într-un studiou foto bine iluminat sau într-o cameră de editare întunecată. În concluzie, acest ecran superb face din ZenBook Pro Duo 15 OLED instrumentul creativ ideal pentru a te ajuta să-ți modelezi viziunea creativă.

După cum îți poate spune orice profesionist, există puține lucruri în lume mai practice decât un al doilea (sau al treilea) ecran. Un ecran suplimentar este neprețuit pentru a lucra eficient, datorită spațiului suplimentar disponibil pentru barele de instrumente, comenzile rapide, filele din browser și aplicațiile secundare. Zilele de lucru de acasă necesită păstrarea la îndemână și a unor aplicații de comunicare suplimentare. Acestea ocupă un spațiu prețios, dar sunt utile la maximum atunci când sunt vizibile tot timpul.

Ecranul exclusiv ScreenPad Plus de pe ZenBook Pro Duo 15 OLED constituie un excelent element de stimulare a productivității. Nu numai că poți plasa pe el ferestre plutitoare și aplicații secundare, dar poți profita la maximum de suitele de productivitate existente, în multiple feluri. Pictorii și fotografii își pot muta instrumentele și pensulele pe el și pot lăsa ecranul principal pentru capodoperele lor. Artiștii 3D și arhitecții își pot plasa bibliotecile de materiale și perspectivele suplimentare pe ecranul secundar, iar editorii video, producătorii audio și inginerii îl pot folosi pentru cronologii și plug-in-uri. Ambele ecrane sunt certificate TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră, reducând oboseala ochilor în timpul sesiunilor de lucru prelungite și minimizând perturbările ritmului circadian, astfel încât să nu pierzi somnul și să nu îți afectezi odihna.

Pentru a-ți oferi controlul complet al ScreenPad-ului, am adăugat noi funcționalități la suita de gestionare ScreenXpert 2 existentă. Noul instrument Control Panel (Panou de control) funcționează cu aplicațiile Adobe pentru a te ajuta să-ți fluidizezi fluxul de lucru creativ și să deschizi noi frontiere ale posibilităților creative. Control Panel se integrează cu Photoshop, Premiere Pro, After Effects și Lightroom Classic, oferind cadrane, cursoare și butoane pe ScreenPad care sunt toate conectate la funcționalitatea aplicațiilor. Creativitatea nu a fost niciodată mai agilă.

Alimentarea mai multor aplicații care utilizează intensiv grafica pe două ecrane 4K în același timp necesită un hardware intern consistent. Din acest motiv, ZenBook Pro Duo 15 OLED este dotat cu un procesor octa-core Intel Core i9-10980HK și o impresionantă placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 de ultimă generație, cu capacități grafice 3D puternice și suport pentru ray-tracing. Sistemul de răcire Active Aerodynamic System Plus cu două ventilatoare și șase conducte de căldură previne blocajele termice, menținând procesorul și placa grafică la viteza lor nominală în timpul sesiunilor lungi.

Carcasa din aliaj de magneziu cu un aspect mătăsos și fin se deschide cu ajutorul unei balamale ErgoLift care ridică tastatura atunci când laptopul este deschis, îmbunătățind confortul în timpul tastării, răcirea și calitatea redării audio. În pofida celor două ecrane și a hardware-ului de calitate superioară, laptopul măsoară sub un inch grosime. Suportul pentru palmă inclus oferă comoditate suplimentară și ajută la prevenirea leziunilor provocate de eforturi repetitive chiar și în timpul sesiunilor lungi de editare. Fiecare laptop ZenBook Pro Duo 15 OLED este supus unei baterii de teste fizice, inclusiv teste de umiditate, vibrații și șocuri, astfel încât îl poți transporta fără să-ți faci griji că o ușoară lovitură sau cădere îl va deteriora.

ZenBook Pro Duo 15 OLED

 • Model: UX582
 • CPU: Core i9-10980HK, Core i7-10870H
 • Ecran: 15,6 inchi UHD OLED 100% DCI-P3, Pantone Validated, Touchscreen, UHD ScreenPad Plus
 • GPU: GeForce RTX 3070
 • Memorie: Până la 32 GB DDR4
 • Stocare: Până la 1 TB pe SSD
 • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 3 USB Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 2 Type-A, 1 x HDMI 2.1, 1 x jack audio combo
 • Dimensiuni: 359 x 249 x 21,5 mm
 • Greutate: 2,4 kg
 • Baterie: 92 Wh

ZenBook Flip S13 OLED (UX371) îți aduce o sală de cinema chiar la tine acasă

Cinefilii pasionați și abonații la servicii de streaming au probabil un televizor frumos sau poate chiar un home cinema cu care să se bucure de tot conținutul lor preferat. Totuși, nu poți pune un home cinema într-un rucsac și chiar și acasă nu este practic să ai câte un televizor peste tot, dacă trebuie să faci diverse treburi casnice sau pur și simplu să stai pe verandă.

ZenBook Flip S13 OLED îmbină confortul și tehnologia unui ultrabook convertibil de lux de înaltă clasă cu un ecran OLED uimitor și difuzoare puternice, astfel încât să ai la dispoziție propriul cinematograf personal oriunde și oricând.

Vedeta spectacolului este ecranul tactil OLED 4K și nuanțele sale luminoase, intense și contrastul spectaculos. Acesta are o certificare DisplayHDR 500 True Black, ceea ce înseamnă că în cele mai recente filme și emisiuni afișează corect toate culorile și iluminarea lor îmbunătățită. Culorile vii ale ecranului acoperă 100 % din spațiul larg de culoare DCI-P3, iar acuratețea culorilor validată de PANTONE înseamnă că filmele, emisiunile și transmisiunile sportive de pe UX371 sunt prezentate exact așa cum au intenționat creatorii lor. Tot acest conținut va fi lipsit de neclarități de mișcare care distrag atenția, datorită timpului de răspuns aproape zero al pixelilor OLED.

Tehnologia OLED aduce beneficii suplimentare pentru cinefili. Volumul de culoare al afișajului rămâne consecvent indiferent dacă luminozitatea sa este maximă sau redusă, ceea ce înseamnă că imaginea de ansamblu va arăta la fel într-o cafenea luminoasă ca și într-un dormitor întunecat. Emisiile scăzute de lumină albastră certificate de TÜV Rheinland ajută la reducerea oboselii ochilor în timpul sesiunilor de streaming care durează ore întregi și îți păstrează ritmul circadian, astfel încât să te poți bucura de un somn ușor după aceea.

Fiind un convertibil cu o balama de 360°, ZenBook Flip S13 OLED este comoditatea întruchipată. Pliază complet aparatul și ține-l ca pe orice tabletă. Întoarce-l pe jumătate sau fă un cort cu el. Se poate sprijini pe orice suprafață și poți să înclini ecranul exact așa cum trebuie pentru o experiență de vizionare perfectă, fie că ești în bucătărie la gătit, la masa de la terasă sau într-un colț liniștit pentru lectură. Deoarece ecranele OLED au unghiuri de vizualizare aproape perfecte, poți fi sigur că prietenii sau familia care doresc să împărtășească conținutul tău se vor bucura de aceeași experiență de divertisment de înaltă fidelitate.

ZenBook Flip S13 OLED este realizat cu o atenție deosebită la detalii. Finisajele rafinate Jade Black sau Red Copper tăiate cu diamantul fac o impresie izbitoare atunci când deschizi capacul pentru a arăta ecranul OLED.

O balama ErgoLift ridică ușor tastatura pentru confort în modul laptop standard. Tastele în sine se întind pe toată lățimea carcasei, iar touchpad-ul mare încorporează NumberPad 2.0 pentru o introducere ușoară a datelor atunci când este timpul să vă apucați de lucru. Exploziile, dialogurile și coloanele sonore puternice prind viață datorită unui sistem de difuzoare reglat în colaborare cu audiofilii de la Harman/Kardon.

Un procesor quad-core Intel Core i7-1165G7 cu grafică integrată Intel Iris Xe de ultimă generație, unități de stocare NVMe de până la 1TB și până la 16 GB de memorie îl fac pe ZenBook Flip S un adevărat motor de productivitate. Suportul WiFi 6 dual-band îți asigură transmiterea cu ușurință a videoclipurilor 4K HDR fără întreruperi. Bateria poate oferi până la 15 ore de funcționare în condiții de utilizare mixtă și se va reîncărca rapid de la 0 la 60 % în doar 49 de minute. Toată această productivitate și divertisment se află într-un pachet care cântărește doar 1,2 kg și măsoară doar 12 mm – 14 mm de la cel mai subțire la cel mai gros punct.

ZenBook Flip S UX371EA-XH77T

 • CPU: Intel Core i7-1165G7
 • Ecran: 13,3 inchi UHD, 100% DCI-P3, PANTONE Validated
 • Memorie: 16 GB LPDDR4X
 • Stocare: SSD 1 TB
 • Rețelistică: Wi-Fi 6
 • Bluetooth: 5.0
 • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 4, 1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 x HDMI 1.4, cititor de carduri MicroSD
 • Baterie: 67 Wh
 • Dimensiuni: 305 x 211 x 11,9~13,9 mm
 • Greutate: 1,2 kg

ZenBook 13 OLED UM325 și UX325 infuzează lucrul de zi cu zi cu culori splendide

Pentru lucrul de zi cu zi, modelele ZenBook 13 OLED UM325 cu procesor AMD, și ZenBook 13 OLED UX325 cu procesor Intel, oferă aceleași varietăți ultra-subțiri și ultra-ușoare ale laptopului  scoică tradițional pentru care ASUS ZenBooks sunt renumite. Deschide-le, însă, și vei vedea imediat că ecranele lor sunt orice altceva decât tradiționale.

Nuanțele vii redate de afișajele OLED Full HD din ambele sisteme sunt garantate să te impresioneze. Culorile vii se regăsesc în toate conținuturile tale, datorită acurateței culorilor validate de PANTONE pentru 100 % din spațiul de culoare DCI-P3. Conformitatea VESA DisplayHDR 500 True Black înseamnă că te vei bucura de nuanțe de alb strălucitoare alături de nuanțe de negru extrem de profunde. Toate aceste avantaje contribuie la o experiență vizuală captivantă, indiferent de conținutul afișat. Videoclipurile, fotografiile, filmele și jocurile sunt toate afișate așa cum și-au imaginat creatorii lor.

Ca și restul gamei noastre de laptopuri OLED, panourile de pe aceste aparate au unghiuri de vizualizare foarte largi, ceea ce facilitează partajarea conținutului cu cei din jur. Un nivel scăzut de emisie de lumină albastră (verificat de TÜV Rheinland) ușurează oboseala ochilor și ajută la menținerea unui program de somn sănătos după sesiuni lungi de utilizare a calculatorului.

UM325 și UX325 urmează limbajul de design ZenBook în toate sensurile corecte. Ecranele sunt înconjurate de margini subțiri NanoEdge, oferind o experiență vizuală mai imersivă, pentru un raport ecran/corp de 88 %. Tastatura confortabilă se întinde până la ambele margini ale carcasei subțiri de 13,9 mm, în timp ce touchpad-ul are încorporat un NumberPad 2.0 pentru o utilitate sporită. Atunci când laptopul este deschis, balamaua ErgoLift ridică secțiunea inferioară, sporind confortul la tastare și facilitând trecerea aerului pentru a menține componentele interne reci și silențioase.

La interior, cipurile AMD Ryzen din seria 5000 care merg până la un Ryzen 7 5800U (în UM325) sau cipurile Intel Core de generația a 11-a care merg până la un Core i7-1165G7 (pentru UX325) asigură o performanță rapidă și constantă precum și o grafică integrată capabilă. Porturile USB Type-C și ieșirile HDMI sunt prezente în toate modelele. Dual-band WiFi 6 asigură transferuri wireless multi-gigabit stabile și semnale stabile, astfel încât să poți transmite conținut HDR la calitate maximă sau să joci jocuri cu ritm rapid fără să te îngrijorezi că lag-ul te va pune la pământ.

Alte facilități suplimentare includ o pereche de difuzoare de înaltă calitate susținute de puterea noastră SmartAmp pentru un sunet mai puternic și mai clar, fără distorsiuni, împreună cu o cameră cu infraroșu cu suport Windows Hello, astfel încât să poți începe să lucrezi imediat. Bateriile de mari dimensiuni și procesoarele eficiente din ambele unități au o autonomie de 13 până la 16 ore, în funcție de model, suficient pentru o zi întreagă de lucru și de joacă. Ambele modele dispun de tehnologie integrată de încărcare rapidă care le poate încărca până la 60% în doar 49 de minute. În funcție de modelul exact, poți obține ZenBook 13 OLED în finisajele Pine Gray sau Lilac Mist.

Fie că alegi modelul ZenBook 13 OLED UM325 cu procesor AMD, sau ZenBook 13 OLED UX325 cu procesor Intel, vei găsi performanțe rapide, susținute de procesoare grafice integrate puternice, conectivitate bogată și o durată lungă de viață a bateriei, pentru o experiență zilnică de lucru de invidiat.

ZenBook 13 OLED

 • Model: UM325 și UX325
 • CPU: UM325: AMD Ryzen 5 5600U până la Ryzen 7 5800U, UX325: Intel Core i3-1115G4 până la Core i7-1165G7
 • Ecran: 13 inchi Full HD OLED 100% DCI-P3, Pantone Validated, Touchscreen
 • GPU: Grafică integrată UM325: Radeon Vega, Grafică integrată UX325: Intel Iris Plus
 • Memorie: UM325: până la 16 GB LPDDR4X, UX325: până la 32 GB LPDDR4X
 • Stocare: Până la 1 TB pe SSD NVMe
 • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 4 USB Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 1 x HDMI 2.0b, adaptor audio USB-C
 • Dimensiuni: 30,4 x 20,3 x 1,4 cm
 • Greutate: 1,07 kg până la 1,14 kg în funcție de model
 • Baterie: 67 Wh

ZenBook Flip 13 OLED (UX363EA) îți îmbunătățește productivitatea cu o nouă abordare

Multe tipuri de muncă presupun prezentări în fața colegilor de lângă tine, fie la birou, fie într-o ședință mare. Acest lucru este valabil și pentru munca la clasă, unde proiectele de grup și sesiunile de studiu implică în mod natural ecrane partajate. Formatele convenționale ale laptopurilor și tehnologiilor de afișare fac ca această practică, care pare simplă, să fie mai complicată decât ar trebui să fie. Multe LCD-uri apar întunecate și șterse la un unghi, în special când sunt privite din lateral. Iar formatul standard de tip scoică înseamnă că doar persoana care stă în fața acestuia va obține o vizualizare perfectă. Dacă laptopul tău nu are un ecran plat, formatul de tip scoică poate îngreuna și partajarea cu colegii tăi.

Convertibilul ZenBook Flip 13 OLED facilitează colaborarea și creația pe tot parcursul zilei. Designul cu balamale la 360 de grade îți permite să profiți de ecranul OLED Full HD nu doar pentru productivitatea tradițională în modul scoică; de asemenea, îți permite să convertești laptopul în modul cort sau stand pentru vizualizarea colaborativă a documentelor și a conținuturilor media, sau să îl rotești în modul tabletă pentru luarea rapidă de notițe și crearea de conținut cu mâna liberă cu ajutorul stiloului ASUS Pen. Unghiurile largi de vizualizare și designul cu balamale convertibile facilitează partajarea ecranului cu colegii, familia sau prietenii, toți având siguranța că toată lumea se bucură de aceeași experiență extraordinară, indiferent unde te poartă ziua. Folosește laptopul în modul scoică sau răsucește-l în modurile cort sau stand pentru a se potrivi spațiului în care te afli, întotdeauna cu o reproducere consistentă a culorilor. Balamaua convertibilă și unghiurile largi de vizualizare ale OLED funcționează excelent împreună și în modul tabletă. Poți ține laptopul la un unghi confortabil sau îl poți așeza pe o masă fără să îți faci griji cu privire la schimbările de culoare sau contrast.

Fie că lucrezi la un document, editezi o fotografie sau te pui la curent cu canalul tău preferat de YouTube, panoul ecranului ZenBook Flip 13 OLED este ușor de privit. Gama de culori vii se extinde până la 100 % din spațiul de culoare DCI-P3 de calitate cinematografică și este validat PANTONE pentru acuratețe. Datorită volumului consistent de culori OLED, culorile vor apărea vii, indiferent dacă te afli într-un birou bine iluminat, într-o sufragerie cu iluminare ambientală sau într-un dormitor întunecat. Nuanțele de negru veritabile și contrastul spectaculos ale ecranului ZenBook Flip 13 OLED conferă o claritate de invidiat documentelor, foilor de calcul și diagramelor. De asemenea, fotografiile, conținutul video și jocurile sunt toate prezentate exact așa cum au vrut artiștii.

Emisiile de lumină albastră ale acestui panou OLED sunt strict controlate, după cum o dovedește certificarea TÜV Rheinland. Ochii tăi vor rămâne proaspeți și atenți și după sesiuni lungi de lucru sau de joacă, iar adormirea după utilizarea ZenBook Flip 13 OLED nu va fi o problemă. Nivelurile scăzute de lumină albastră sunt deosebit de ușoare pentru ochii în curs de dezvoltare ai copiilor, ceea ce face din acest laptop o platformă ideală pentru utilizatorii mai tineri care învață și se joacă deopotrivă. Timpul de răspuns extrem de rapid al panourilor OLED garantează faptul că imaginea va rămâne clară și fără neclarități în timp ce parcurgi documente, foi de calcul sau pagini web. Când este timpul să te distrezi puțin, mișcarea în videoclipurile și jocurile cu ritm rapid va fi impecabil de clară.

Cu ZenBook Flip 13 alături de tine, ziua ta de lucru va fi alimentată de procesoarele Intel Core de a 11-a generație care pot ajunge până la un procesor quad-core Core i7-1165G7, care conține procesoare grafice integrate Intel Iris Xe, capabile să se ocupe cu ușurință și cu aplomb de toate graficele, fotografiile și videoclipurile tale. Același procesor grafic îți va permite să participi la jocuri ușoare atunci când ai terminat lucrul. Opțiunile de memorie de până la 16 GB oferă suficiente rezerve pentru multitasking-ul intens.

Unele zile de lucru se prelungesc cu ore suplimentare și probabil că vei dori să continui să îți folosești laptopul fără cablu și atunci când ajungi acasă. Autonomia bateriei de până la 16 ore îți oferă suficient timp pentru ambele (și chiar mai mult), iar laptopul se poate încărca până la 60% din capacitate în doar 49 de minute. În timpul sesiunilor lungi de tastare, balama ErgoLife îți salvează degetele și încheieturile mâinilor prin ridicarea părții din spate a laptopului atunci când este deschis în modul scoică. În ciuda faptului că este un convertibil la 360°, UX363EA cântărește doar 1,32 kg și are o grosime de numai 14 mm. Conectivitatea wireless WiFi 6 și Bluetooth 5.0 și o selecție de porturi, inclusiv conectori Thunderbolt 4, completează principalele specificații.

ZenBook Flip 13 OLED

 • Model: UX363EA
 • CPU: Intel Core i7-1165G7, Intel Core i5-1135G7
 • Ecran: 13 inchi Full HD OLED 100% DCI-P3, Pantone Validated, Touchscreen
 • GPU: Grafică integrată Intel Iris Xᵉ
 • Memorie: Până la 16 GB LPDDR4X
 • Stocare: Până la 1 TB pe SSD NVMe
 • Conectivitate: 2 x Thunderbolt 4 USB Type-C, 1 x USB 3.1 Gen 1 Type-A, 1 x HDMI 1.4, adaptor audio USB-C
 • Dimensiuni: 30,5 x 21,1 x 1,2 cm
 • Greutate: 1,3 kg
 • Baterie: 67 Wh