HomeCampanii si concursuriGaranție extinsă pentru monitoarele ProArt într-o mega-promoție ASUS
Monitor ProArt PA32UCG

Garanție extinsă pentru monitoarele ProArt într-o mega-promoție ASUS

Anul acesta, viața ta profesională a devenit substanțial mai bună, nu doar datorită cumulului excepțional de tehnologii vizuale integrate în noul monitor ProArt Display PA32UCG, ci și beneficiilor  suplimentare pe care le poți obține prin simpla înregistrarea a produsului, în cadrul unui mega eveniment promoțional, care va fi activ până la sfârșitul anului 2025!

În cadrul promoției „Monitoare și plăci de bază ProArt – 5 ani de Garanție Premium”, garanția utilizatorilor finali va fi extinsă de la 3 ani la 5 ani, atâta timp cât aceștia se înregistrează ca membru ASUS și finalizează înregistrarea produsului pe site-ul evenimentului. Produsele eligibile, cumpărate între 5 mai 2020 și 31 decembrie 2025, trebuie să fie înregistrate în termen de trei luni de la cumpărare și includ toate seriile de monitoare ProArt PA și PQ. De menționat că garanția implicită pentru monitorul PQ22UC este de doar 2 ani, la care se vor adăuga alți doi după înregistrarea cu succes.

Cum poți beneficia de garanția extinsă pentru monitoarele ProArt

Procedura de extindere a garanției este extrem de simplă și presupune apăsarea butonului „Înregistrare” de pe site-ul promoției și apoi conectarea la contul tău de membru ASUS. Dacă nu ești încă membru, poți apăsa pe „Sign Up” (Înscrieți-vă) pentru a finaliza înregistrarea.

Va trebui să furnizezi numărul de serie (SN) și o copie a facturii monitorului pentru a finaliza procesul. SN-ul îl poți găsi pe cutia sau pe spatele monitorului. După trimitere, vei primi un e-mail de confirmare de la ASUS, ceea ce înseamnă că ai obținut cu succes garanția suplimentară de doi ani.

Accesează site-ul campaniei

ProArt Display PA32UCG cu panou mini-LED 4K de 32 de inchi

Monitorul pe care ți-l recomandăm este excelentul model ProArt Display PA32UCG, primul monitor HDR din lume cu o luminozitate maximă de 1.600 de niți și o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) de 120 Hz. Acesta dispune de un panou mini-LED 4K de 32 de inchi, cu iluminare de fundal și reglaj local al iluminării pe 1.152 de zone, ceea ce rezultă într-un  raport de contrast de 1.000.000:1. Panoul are o luminozitate de vârf de 1.600 de niți și o luminozitate susținută pe tot ecranul de 1.000 de niți.

PA32UCG suportă mai multe formate HDR – inclusiv Dolby Vision, HDR10 și Hybrid Log-Gamma (HLG) – și dispune de tehnologia quantum-dot pentru a oferi o reproducere excepțională a culorilor cu o profunzime reală a culorilor pe 10 biți. Gama sa de culori acoperă 98% din spațiile de culoare DCI-P3, 100% Rec. 709, 85% Rec. 2020, 99,5% Adobe RGB și 100% sRGB. De asemenea, dispune de o diferență de culoare Delta E < 1, de top la nivelul industriei, pentru o fidelitate excepțională a culorilor. Calibrarea poate fi efectuată prin intermediul software-ului proprietar ProArt Calibration 2.0 sau utilizând software-ul de calibrare hardware Calman și Light Illusion ColourSpace CMS. Dar PA32UCG este compatibil și cu calibratoarele hardware de la terți, cum ar fi cele de la X-Rite, Datacolor și Klein Instruments.

PA32UCG oferă, de asemenea, opțiuni bogate de conectivitate prin intermediul unui hub USB, două porturi Thunderbolt 3, DisplayPort 1.4, două porturi HDMI 2.0 și un port HDMI 2.1 care acceptă imagini 4K 120 Hz. Modelul PA32UCG-K include dispozitivul de calibrare a monitorului X-Rite i1 Display Pro.

Majoritatea monitoarelor mini-LED au probleme de acuratețe a culorilor atunci când sunt privite din unghiuri largi, descentrate, ceea ce reprezintă o problemă atunci când colaborezi cu clienții sau colegii la proiecte în care culoarea este un factor de o importanță critică. Tehnologia Off-Axis Contrast Optimization (OCO) din PA32UCG rezolvă această problemă cu un strat de compensare care controlează transmisia luminii. Această tehnologie reduce efectul de halo cu 80% și îmbunătățește raportul de contrast al părților mai întunecate ale ecranului cu un factor de până la șapte, pentru a se asigura că conținutul de pe ecran este afișat cu acuratețe pentru toți spectatorii.

Tehnologia de calibrare ASUS ProArt salvează toate profilurile parametrilor de culoare pe cipul IC de scalare intern al monitorului, în loc să fie stocate pe PC, așa că monitorul poate fi conectat la dispozitive cu sisteme de operare sau aplicații diferite, fără a fi nevoie să ajustezi setările. Profilurile de culoare salvate pot fi accesate cu ușurință prin intermediul tastei rapide de pe monitor.

Nu rata sesiunile live detaliate în pagina produsului ProArt Display PA32UCG, Enjoy!