HomeStiriOfertă perfectă pentru ZenFone 5!
ASUS Zenfone 5

Ofertă perfectă pentru ZenFone 5!

Mult apreciatul telefon ASUS ZenFone 5 a beneficiat de o ofertă suprinzătoare în cadrul campaniei „Stock Busters” derulată de eMAG. Telefonul mobil ASUS ZenFone 5 ZE620KL, Dual SIM, cu 64GB spațiu de stocare, 4G, în culoarea Midnight Blue este disponibil în cadrul perioadei de reduceri la prețul de 1.169,99 Lei.

Fotografii perfecte cu #ZenFone5!

ASUS ZenFone 5 integrează un sistem inteligent de camere se adaptează scenariului pentru ca tu să poți surprinde fiecare detaliu cu mare precizie. Dispunând de puternicul senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari de 1.4µm, diafragmă luminoasă f/1.8 și lentile cu șase elemente, ZenFone 5 se descurcă mai bine decât orice adversar din categoria sa. Camera secundară cu unghi de 120 de grade are un câmp de două ori mai larg decât camerele standard ale telefoanelor mobile, pentru cadrele cu peisaje, fotografii de grup mai naturale și o fotografiere facilă în spații strâmte.

ASUS ZenFone 5 dispune de îmbunătățiri speciale AI prin care se adaptează și învață, furnizând fotografiile perfecte de fiecare dată pentru o experiență cu adevărat personală.

Mai multă performanță!

La baza noului ZenFone 5 stă cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 636, un chipset SoC (system-on-a-chip) 64-bit, avansat, construit în tehnologie pe 14 nanometri, cu până la 6GB de memorie RAM, ce oferă cu peste 40% mai multă capacitate de procesare și cu 10% mai multă performanță grafică decât o platformă Snapdragon 630, în timp ce menține autonomia excelentă. ZenFone 5 include o suită completă de funcții îmbunătățite de capacitățile AI ale platformei mobile Snapdragon 636. Pentru un impuls de extra energie, ZenFone 5 include ASUS AI Boost pentru optimizarea imediată a performanței în jocuri și în aplicațiile pretențioase.

Unboxing ASUS Zenfone 5