HomeStiriASUS ZenFone 5Z cu 256GB beneficiază de o reducere consistentă!
ASUS Zenfone 5Z

ASUS ZenFone 5Z cu 256GB beneficiază de o reducere consistentă!

ASUS ZenFone 5Z, cel mai puternic telefon inteligent din gama ASUS, beneficiază acum de o reducere consistentă. Magazinul online PCGarage.ro a listat celebrul smartphone la prețul de 2.299,99 lei – cu 700 de lei mai puțin decât prețul practicat inițial. Prețul de mai sus este valabil pentru versiunea cu 256GB de memorie flash și 8GB de memorie RAM, cea mai puternică versiune disponibilă.

Vezi oferta pentru ASUS ZenFone 5Z!

Performanțe de top

ZenFone 5Z este construit pe baza platformei mobile Snapdragon 845 cu AIE, ce dispune de Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 și procesoarele Kryo 385. Combinat cu până la 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare, ZenFone 5Z oferă cea mai rapidă experiență AI, performanțe de vârf și o eficiență energetică remarcabilă, pentru o autonomie de durată. Pentru a asigura o fiabilitate solidă, ZenFone 5Z are patru plăcuțe de carbon, cu o grosime de 0,06mm, ce elimină căldura în mod eficient, menținând performanțele de top în permanență. Autonomia maximă este dată de o baterie de înaltă capacitate, de 3300mAh, cu tehnologie de reîncărcare rapidă ASUS BoostMaster.

ZenFone 5Z introduce, de asemenea, AI Charging pentru a maximiza durata de viață a bateriei și pentru a oferi protecție totală. AI Charging ajustează în mod dinamic rata de încărcare prin monitorizarea obiceiurilor utilizatorului, încetinind procesul de îmbătrânire a bateriei. Pentru maximum de flexibilitate și calitate a convorbirilor, ZenFone 5Z suportă două SIM-uri 4G LTE și Dual VoLTE (DSDV). Acest lucru le permite ambelor SIM-uri să fie active în standby și să suporte, de asemenea, apeluri de voce HD prin rețele 4G LTE pe ambele SIM-uri.

Unboxing si prezentare ASUS ZenFone 5Z