HomeProduseLaptopuriROG Zephyrus S GX531 apreciat de juriul iF Product Design 2019
ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S GX531 apreciat de juriul iF Product Design 2019

Laptopurile de gaming de la Republic of Gamers ne surprind prin puterea lor. ROG Zephyrus S GX531 a fost premiat recent de iF Product Design pentru inovația în design și excelența în inginerie. Organizația care oferă în fiecare an aceste premii a trebuit să facă o selecție complicată dintr-o serie competitivă formată din 6.375 de produse din 52 de țări.

Configurațiile portabilelor ROG Zephyrus S GX531 sunt diferite însă designul și performanța sunt atributele fiecărui model.

Nu va lasati induși în eroare de designul foarte compact, ROG Zephyrus S oferă un nivel ridicat de putere pentru jocuri AAA, experiențe VR și sarcini de lucru creative.
Laptopul își micșorează profilul fără să scaleze specificațiile sale. Acesta dispune de componente de ultimă generație precum procesoarele Intel Core i7-8750H și acceleratoarele GeForce RTX 2080, un ecran premium, plus alte elemente esențiale ROG. Acest lucru face ca micul Zephyrus S să fie o alternativă pentru oamenii care prioritizează portabilitatea înaintea celorlalte lucruri.

ROG Zephyrus S (GX531)

ROG Zephyrus S (GX531)

Marginile ultra-subțiri oferă un nivel ridicat de realism al ecranului de nivel IPS cu frecvența de refresh de 144Hz. Rata de reîmprospătare ridicată oferă jocuri mai cursive, reducând întârzierile, în timp ce timpul de răspuns de 3ms gri-la-gri produce imagini mai precise, fără neclarități.

ROG Zephyrus S (GX531) este disponibil în România la un preț aproximativ de 12.000 lei (cu toate taxele incluse). Prețul poate urca în funcție de configurație, magazinele având în ofertă numeroase variante pe gustul tuturor.