HomeReduceri și oferte specialeProfită de reducerea substanțială de Black Friday pentru ROG Zephyrus G14
Laptop ROG Zephyrus G14

Profită de reducerea substanțială de Black Friday pentru ROG Zephyrus G14

De BlackFriday a răsărit soarele și pe strada gamerului, care își poate lua un laptop ASUS ROG Zephyrus G14, la un  preț special (3.499 lei), cu o configurație robustă, ce poate rula la setări mari/maxime orice joc AAA al momentului.

Inovatorul sistem ROG Zephyrus G14 este cel mai puternic laptop de 14 inchi pentru jocuri. Cu o astfel de mașinările îți vei putea depăși toți competitorii cu ajutorul procesorului octa-core AMD Ryzen™ 7 4800HS tactat la 2.9 GHz (8M Cache, până la 4,2 GHz) și a unei puternice plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1650, ce te va ajuta atât în jocuri, cât și la indeplinirea rapidă a tuturor sarcinilor de utilizare zilnică. Cele patru difuzoare redau un sunet extraordinar cu ajutorul soluției Dolby Atmos pentru o experiență captivată în filme, jocuri și muzică.

Designul carcasei, finisată într-o tonalitate sobră Eclipse Gray, se remarcă prin designul matricial distinctiv realizat printr-un proces de prelucrare CNC de înaltă precizie prin care au fost create 6.536 de perforatii pe carcasa de aluminiu. Elementele de ranforsaj de tip fagure adaugă un nivel superior de rezistență, cu o utilizare minimă de material, menținând o greutate redusă a carcasei, deci vei avea un sistem portabil, pe care îl poți lua oriunde făra efort.

Ecranul FHD de 14 inchi vine cu o rată de reîmprospătare perfectă pentru gaming de 144 Hz și oferă o luminozitate de 300 de niți, ajutându-te să te bucuri de un nivel de realism extraordinar cu ajutorul culorilor Validate Pantone. Ecranul include tehnologia de sincronizare adaptivă, ce sincronizează rata de reîmprospătare cu rata de afișare a cadrelor de catre GPU pentru a elimina artefactele și a oferi o experiență mai fluidă în jocuri. În plus, marginile ultra-subțiri îți mențin atenția concentrată asupra acțiunii de pe ecran.

Vezi oferta online