HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook 13 OLED: când frumusețea face casă bună cu performanța
Laptop ASUS ZenBook 13 OLED UX325

ASUS ZenBook 13 OLED: când frumusețea face casă bună cu performanța

O mare problemă a ultra-portabilelor de odinioară era compromisul pe care acestea trebuiau să-l facă în termeni de performanță pentru a-și putea menține silueta suplă și dimensiunile compacte. Dar noul ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA nu face niciun compromis, folosind din plin puterea unui procesor Intel Core™ i7-1165G7 din generația a 11-a, care oferă performanțe superioare și sunt însoțite de 8 GB de RAM de mare viteză, pentru a te ajuta să te achiți cu succes de toate sarcinile de utilizare zilnică.

Acest model ZenBook 13 este, de asemenea, echipat cu una dintre cele mai rapide unități de stocare SSD de pe piață, un SSD de 512 GB PCIe 3.0 x4, ce asigură timpi de pornire foarte rapizi și încărcarea aproape instantanee a aplicațiilor. Cu soluția de ultimă generație WiFi 6 (802.11ax) te poți bucura de viteze wireless de până la 3 ori mai rapide decât cu WiFi 5, cu o lățime de bandă de 4 ori mai mare și latente cu până la 75% mai mici.

Imaginile produse de cipul grafic integrat Intel Iris Xᵉ Graphics  sunt afișate luminos și clar de ecranul OLED cu design NanoEdge, care are un raport ecran-carcasă de 88%, pentru o experiență de vizualizare mult mai captivantă. Chiar dacă are un consum redus de energie, de doar 1W, ecranul oferă un nivel incredibil de luminozitate, de 400 niți, maximizând în același timp și autonomia bateriei.

Vezi oferta online Află avantajele ecranului OLED

Extrem de atrăgătorul ZenBook 13 este cel mai subțire laptop de 13 inchi din lume dotat cu un set complet de opțiuni de conectivitate, care include HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Tip-A și cititor carduri MicroSD pentru versatilitate de neegalat. Daca mai adăugăm la asta și un design complet metalic compact, subțire și ultra-ușor, avem de-a face cu un companion ideal pentru călătorii.