HomeReduceri și oferte specialeLaptopul ASUS X409 vine la un preț special de Black Friday
Laptop ASUS X409

Laptopul ASUS X409 vine la un preț special de Black Friday

Unul dintre cele mai mici laptopuri multifunctionale de 14 inci din lume, laptopul ASUS X409 este un companion ideal, fie că îl folosesti pentru lucru sau pentru a te juca. ASUS X409 este un laptop care vine de Black Friday cu un preț și mai convenabil decât de obicei (1.499 lei), oferindu-ți performanțe puternice și imagini captivante. Ecranul NanoEdge cu unghiuri largi de vizualizare de 178 de grade este acoperit de un strat mat anti-orbire, pentru o experiență cu adevărat captivantă.

In interior, configurația dispune de  un procesor Intel Core i3-10110U tactat la  2,1 GHz (4M cache, până la 4,1 GHz, 2 nuclee) și de o memorie RAM de 8 GB, având un chip grafic Intel HD Graphics 520. Stocarea este asigurată de un SSD de 256 GB, care oferă viteze rapide de citire/scriere a datelor. ASUS X409 este echipat cu un port reversibil USB-C 3.1, care îți permite să conectezi cu ușurință orice dispozitiv și oferă viteze de transfer al datelor de 10 ori mai rapide decât vechile conexiuni USB 2.0! Configurația include, de asemenea, porturi USB 3.1 și USB 2.0, o ieșire HDMI și un cititor de carduri microSD, astfel încât să îți poți conecta cu ușurință toate perifericele, ecranele și proiectoarele.

Tastatura iluminată de dimensiuni compacte instalată pe ASUS X409 este perfectă pentru lucrul în medii slab iluminate. Structura sa rezistentă, dintr-o singură bucată, designul ergonomic al tastelor și cursa acestora de 1,4 mm oferă o experiență de tastare foarte confortabilă. Este timpul pentru un upgrade, așa că dă clic pe butonul de mai jos!

Vezi oferta online