HomeStiriOamenii de la ASUS: Charles Chuang, Manager de Resurse Umane în ASUS EMEA
ZenFone 6 Launch - Group photo

Oamenii de la ASUS: Charles Chuang, Manager de Resurse Umane în ASUS EMEA

ASUS este o companie de succes, căutată de cei mai buni oameni pasionați de industria IT. Oportunitățile de carieră sunt nelimitate pentru oamenii de la ASUS, singura limită fiind capacitatea fiecăruia și dorința de a avansa.

“ASUS a fost prima mea carieră post-universitară. Am simțit că, lucrând la ASUS, voi putea face diferența – și asta face un manager de resurse umane. Responsabilitatea mea este să corespondez cu candidații prin e-mail. Singurele mele interviuri sunt cele pentru echipa din sediul central, sau pentru echipa mea din EMEA.

De obicei, intervievăm mai mulți candidați pentru a înțelege gândurile lor pentru carieră. Încerc să îi las să decidă dacă ASUS este compania potrivită. I-am făcut să se gândească unde se văd ei înșiși în trei ani – și ce vor să atingă. I-am lăsat cu adevărat să decidă.
Unii vor spune: Apreciez sfaturile tale. Hai să vorbim despre slujbă, pentru că vreau să fiu în echipa ta. Vreau să fiu acel pionier. Ca manager de resurse umane, este satisfăcător să auzi acest lucru. Îndrumarea candidaților potențiali este ceea ce fac. În acest fel, știu că am contribuit la angajarea unor candidați puternici, care sunt cei mai potriviți pentru acest loc de muncă,” a spus Charles Chuang, Manager de Resurse Umane în ASUS EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

Video: Charles Chuang, EMEA HR Manager