HomeStiriVideo: ZenFone 6 – Povestea camerei rotative
Flip Camera de pe ZenFone 6 (fata)

Video: ZenFone 6 – Povestea camerei rotative

ASUS a revoluționat fotografia mobilă prin lansarea noul telefon ZenFone 6. Camera Flip este unică în lumea mobile, genială prin simplitatea ideii ce stă în spatele ei și reprezintă munca uneia dintre cele mai apreciate echipe de cercetare/dezvoltare din cadrul companiei. Cu această soluție inovatoare nu mai este nevoie de un breton pentru obiective, mărind afișajul.

Totodată, camera Flip oferă aceeași rezoluție înaltă și capacități de fotografiere indiferent dacă este utilizată frontal sau pe spate. În clipul de mai jos, vă invităm să urmăriți povestea din spatele camerei rotative Flip.

ZenFone 6: Povestea camerei rotative

Camera principală a lui ZenFone 6 dispune de cel mai recent senzor Sony IMX586 48MP cu diafragmă largă f/1.79 și tehnologie Quad Bayer pentru fotografii incredibile ziua și noaptea. Sistemul de focalizare automată 2×1 OCL PDAF furnizează cel mai bun focus și performanță anti tremur, iar camera secundară de 13MP și cu unghi larg de 125°, le permite utilizatorilor să încadreze în fotografie mai mulți prieteni și mai mult peisaj, cu corectarea distorsiunilor în tip real.

Flip Camera de pe ZenFone 6 (spate)

Flip Camera de pe ZenFone 6 (spate)

Modulul Flip Camera este fabricat din metal lichid (aliaj amorf), un material avansat ce este cu 20% mai ușor decât oțelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent. Pentru protecție suplimentară, un senzor de accelerație din modul detectează rata accelerării, permițând Flip Camera să întoarcă automat modulul într-o poziție sigură atunci când telefonul cade. Un motor pas cu pas, de precizie, rotește modulul camerei cu până la 180° din partea din spate spre poziția frontală.