HomeStiriLansariVivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition: Homarul aduce divertismentul :)
Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition: Homarul aduce divertismentul :)

ASUS Vivobook 13 Slate OLED este primul laptop cu Windows 11 de 13,3 inchi cu OLED detașabil din lume, care rescrie regulile pentru a te face să te bucuri de orice, oriunde. Cu o asemenea mașinărie, nu mai este nevoie să transporți mai multe dispozitive pentru muncă și divertisment, pentru că acest companion personal multi-talentat și plin de distracție le face pe toate, datorită ecranului său tactil OLED strălucitor, a standului inteligent cu balama cu deschidere de 170°, a procesorului Intel quad-core și a stylus-ului ASUS Pen 2.0 de înaltă precizie.

Acest laptop „do-it-all” se simte la fel de bine și în modul landscape sau portrait, cu sau fără tastatură, astfel încât scrierea, tastarea sau vizionarea din orice unghi, în orice mediu, se face fără efort.

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Laptopul vine însă și în versiunea Philip Colbert Edition, care este o ediție limitată ce a uimit deja întreaga lume cu aspectul său elegant și designul său inovator. Ediția specială a fost proiectată în colaborare cu renumitul artist Philip Colbert, având un hardware tematic, accesorii și ambalaje exclusive, toate concepute în colaborare cu însuși artistul. Ediția atrăgătoare a acestui laptop reprezintă viziunea unică asupra lumii a artistului, cu accesorii tematice și ambalaje special comandate, care prezintă operele sale originale.

Stabilit la Londra, Philip Colbert este adesea numit „finul lui Andy Warhol”. Colbert și-a atras un public global pentru personajul său animat care întruchipează un homar, dar și pentru picturile sale magistrale care ilustrează istoria hiper pop. Lucrările sale explorează în mod convingător modelele culturii digitale contemporane și relația acestora cu un dialog istoric al artei mai profund.

Noua colaborare interesantă a lui Colbert prezintă operele sale de artă distincte atât pe dispozitivul 2 în 1 în sine, cât și pe accesorii, făcând din Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition unul dintre cele mai fantastice pachete disponibile.

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Pe lângă accesoriile tematice și ambalaj, care prezintă operele de artă originale ale lui Colbert, Vivobook 13 Slate Philip Colbert Edition include o piesă de colecție unică: o figurină sculptată în formă de homar desprinsă din desenele animate, care funcționează și ca un suport de stylus amuzant pentru stiloul ASUS Pen 2.0 inclus în pachet. De asemenea, este inclus și un suport mai mic pentru stylus de călătorie cu tema homar, care se prinde de cablul galben de legare a mărfurilor, care împodobește partea din spate a standului special cu tema ouălor prăjite. Plasa pentru marfă este, de asemenea, practică, permițând utilizatorului să depoziteze obiecte mici sau să agațe brelocurile incluse în pachet, iar culoarea poate fi schimbată cu ajutorul șirei roșii alternative furnizate.

Temele homar și ouă prăjite continuă cu un set de autocolante pentru tastatură care îi permit utilizatorului să creeze un design de tastatură cu aspect excentric și sunt incluse și autocolante suplimentare cu tema homar, ouă prăjite și flori pentru personalizarea restului dispozitivului. Tema Lobster Land se extinde și la husa de protecție și la mouse-ul opțional ASUS Marshmallow Mouse MD100 Philip Colbert Edition, care are o curea practică ce facilitează transportul.

Specificațiile Vivobook 13 Slate OLED Philip Colbert Edition

Pachet all-in-one Cutie de cadouri
Vivobook 13 Slate OLED
Stand și husă
Tastatură detașabilă
ASUS Pen 2.0
Suport pentru stylus în formă de homar
Lăcaș pentru transportul stylus-ului
Abțibilduri pentru tastatură
Abțibilduri
Plasă pentru marfă și accesorii
Manșon
ASUS Marshmallow Mouse Philip Colbert Edition (opțional)
CPU Quad-core Intel® Pentium® Silver N6000, până la 3,3 GHz
Ecran 13,3 inchi FHD OLED (1920 x 1080), 16:9, 550 de niți luminozitate maximă, gamut de culoare  100 % DCI-P3; Dolby Vision
Sistem de operare Windows 11 Pro / Windows 11 Home / Windows 11 Home
Memorie principală Integrată 4 GB / 8 GB LPDDR4x
Stocare eMMC: 128 GB
PCIe SSD: 128 GB / 256 GB
Conectivitate WiFi 6 (802.11 ax) cu ASUS WiFi Master
Bluetooth® 5.2
Cameră Frontală: 5 MP
Dorsală: 13 MP
Porturi I/O 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C® cu suport pentru display / Power Delivery
1 x jack audio combo de 3,5
1 x cititor de carduri microSD
Touchpad Touchpad cu mega-dimensiuni, ultra-lin
Audio Boxe stereo
Dolby Atmos
Amplificator inteligent
Baterie Baterie de 50 Wh cu 3-celule litiu-polimer
Adaptor AC Adaptor de alimentare de 65 W (Ieșire: 20 V DC la 3,25 A / Intrare: 100~240 V AC, 50 / 60 Hz universal)
Dimensiuni 309,9 x 190 x 7,9 mm
Greutate 785 g