HomeStiriLansariModelele ROG vin însoțite de jocul Call of Duty: Black Ops 4!
ROG vin însoțite de jocul Call of Duty: Black Ops 4

Modelele ROG vin însoțite de jocul Call of Duty: Black Ops 4!

Republic of Gamers (ROG) anunță parteneriatul cu Activision pentru anticipata lansare a jocului Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC. Începând din 10 septembrie 2018 și până pe 12 octombrie 2018, ROG va fi primul furnizor digital al licențelor bundle pentru jocul Call of Duty: Back Ops 4. Consumatorii pot avea acces la joc, pe parcursul promoției, prin achiziționarea unui produs ROG eligibil. Dedicându-se pasionaților de jocuri pe PC, echipele Call of Duty și ROG au lucrat îndeaproape, într-o colaborare unică, valorificând tehnologia AURA Sync pe mai multe linii de produse.

ROG și Call of Duty: Black Ops 4 Bundle

Clienții care cumpără un produs eligibil în perioada promoției, începând cu 10 septembrie, vor primi acces la versiunea Digital Standard Edition a jocului. Pentru informații actualizate, incluzând lista de produse eligibile pentru pachetul Call of Duty: Black Ops 4, linkurile magazinelor și informațiile de compensare, vă rugăm să accesați: http:/www.ROGxBO4.com.

În privința sistemelor ROG eligibile, acestea reunesc laptopurile echipate cu sistem de operare Windows și placă video începând de la Nvidia GeForce GTX1060:

  • ROG ZEPHYRUS (Seria GX),
  • ROG ZEPHYRUS (Seria GM),
  • ROG G703,
  • ROG STRIX GL703,
  • ROG STRIX GL504

și desktop PC-urile:

  • ROG STRIX GL 12
  • ROG G21.

Trailer Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout Battle Royale

Cum funcționează promoția?

Cumperi Produse ASUS Eligibile (consultă lista produselor eligibile) din țara ta participantă la campanie.
Obții codul ASUS prin: Chitanța de achiziție, Email SAU “Cardul cu Mulțumiri” din interiorul cutiei Call of Duty: Black Ops 4 Edition Retail a produsului tău.

Pentru sisteme Laptop și Desktop, selectează mesajul promoțional Call of Duty: Black Ops4 afișat pe ecran după finalizarea procesului de setare al dispozitivului. Urmează instrucțiunile afișate în cadrul software-ului și revendică-ți codul ASUS. Selectezi regiunea ta din listă pentru a introduce codul ASUS. Introduci mai departe informațiile cerute.

Echipa ROG îți trimite prin email codul pentru jocul Activision Call of Duty: Black Ops 4, împreună cu instrucțiunile de activare, în cel mult de 20 zile lucrătoare, odată ce eligibilitatea a fost confirmată.

Dominați bătălia cu integrarea AURA Sync în Call of Duty: Black Ops 4 pentru o experiență îmbunătățită

ROG a lucrat cu Activision pentru a integra capacitățile de personalizare și efectele AURA Sync în Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC acolo unde există dispozitive compatibile. AURA Sync coordonează culorile și efectele cu produsele compatibile iluminate RGB, cum ar fi desktopuri, căști, tastaturi, plăci de bază, notebook-uri și mouși, alături de altele, facilitând personalizarea și setarea jocului pentru un aspect consistent și o senzație care reflectă personalitatea jucătorului sau senzația din joc. Odată cu integrarea AURA Sync în Call of Duty: Black Ops 4, acțiunea din joc declanșează efectele luminoase RGB pentru a îmbunătăți gameplay-ul, reflectând intensitatea jocului prin calculatorul și perifericele utilizatorului, creând o experiență mai captivantă.