HomeStiriASUS Zenfone 5 este disponibil acum la un preț surprinzător! Verifică oferta!
Directorul ASUS, Jerry Shen

ASUS Zenfone 5 este disponibil acum la un preț surprinzător! Verifică oferta!

ASUS ZenFone 5 (ZE620KL) este disponibil acum la un preț surprinzător. Două magazine online au listat cel mai titrat telefon al acestui an la prețul de 1599,99 lei, ceea ce nu e deloc rău având în vedere ofertele concurenților săi.

ZenFone 5 este primul telefon disponibil la nivel global echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636, ce oferă un răspuns fluid, performanțe eficiente și capacități AI (Inteligență Artificială). Carcasă este acoperită cu sticlă, având dimensiuni similare cu cele ale unui telefon standard de 5,5″ deși ecranul are diagonala de 6,2 inci.

Telefonul are un sistem inteligent de camere duale ce se adaptează și învață, captând fotografii perfecte de fiecare dată. Având un senzor Sony IMX363 de top, o cameră secundară cu unghi de 120 de grade și funcții de inteligență artificială (AI) pentru îmbunătățirea camerelor (incluzând AI Scene Detection, efecte portret în timp real, AI Photo Learning și înfrumusețare în timp real), ZenFone 5 încurajează creativitatea și îi permite utilizatorului să se concentreze pe subiect și nu pe cameră.

ZenFone5 este câștigătorul Best Choice Golden Award- Computex 2018 și bate orice model rival în materie de preț și performanță.

ASUS Zenfone 5 costă numai 1599,99 lei