HomeMediaMobilissimo.ro despre ASUS ZenFone Max Pro (M1) – „baterie excelentă, chiar şi între battery phone-uri”
ASUS ZenFone Max Pro (M1) ZB602KL

Mobilissimo.ro despre ASUS ZenFone Max Pro (M1) – „baterie excelentă, chiar şi între battery phone-uri”

Bateria de 5000mAh a lui ZenFone Max Pro M1 a fost pusă la treabă de reviewer-ul mobilissimo.ro, iar rezultatele pot fi descoperite aici. Telefonul a rulat un video în buclă timp de 16 ore și 1 minut, ceea ce este excelent în viziunea redactorului Mobilissimo.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) este o raritate printre telefoanele ASUS, pentru simplul fapt că vine cu un Android curat la bord. Nu are bloatware, nu are Zen UI, ci doar un Android stock. Are multitasking-ul clasic, pe bază de carusel şi split screen, plus Google Feed-ul pe cel mai din stânga homescreen. Avem Google Chrome că browser şi se mişca rezonabil de rapid, aş spune. Tastatura este şi ea stock şi suporta Swype, iar widget-urile, fundalurile, setările de homescreen toate sunt cele clasice şi default pentru Android. Cu un swipe în jos ajungi la Quick Settings şi notificări, destul de aerisit aranjate”, a notat Mobilissimo într-un review pe larg.

ZenFone Max Pro (M1) se bazează pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636, care combină performanța fluidă cu autonomia ridicată, în timp ce grafica Adreno 509 oferă performanțe îmbunătățite în jocurile pentru mobil și în browsing. ZenFone Max Pro abordează orice sarcină cu ușurință, cu o rezervă de performanță.  Snapdragon 636 este un sistem pe 64 biți, într-un singur cip (SoC) pe 14nm cu 4GB de memorie RAM, care oferă peste 40% mai multă performanță de procesare și 10% mai multă capacitate grafică decât Snapdragon 630, în timp ce păstrează o autonomie excelentă. În plus față de performanțele îmbunătățite, GPU-ul Adreno 509 suportă tehnologii Qualcomm TruPallete și EcoPix pentru un contrast superior, efecte vizuale reale și o redare mai eficientă a graficii 3D avansate.

ZenFone Max Pro este livrat cu Android 8.1 Oreo în forma sa pură, cea mai recentă versiune a interfeței Android ce îmbunătățește productivitatea și le permite utilizatorilor să se bucure mai mult de telefonul lor.

Despre autonomia lui ZenFone Max Pro (M1) – cifre oficiale

ZenFone Max Pro le oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi. Cu o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura mai mult: de exemplu, până la 45 de runde de Mobile Legends sau până la două sezoane de Games of Thrones. Toată această putere este susținută cu timpi rapizi de reîncărcare: ZenFone Max Pro poate încărca bateria de 5000mAh de la 0% la 100% în numai două ore și 42 de minute, comparativ cu produsele rivale cu baterii de 4000mAh, ce au nevoie de peste 3 ore.

Urmărește prezentarea lui ZenFone Max Pro (M1)