HomeStiriROG Phone în România: Cum a fost primit de presa IT?

ROG Phone în România: Cum a fost primit de presa IT?

Telefonul ROG Phone (ZS600KL), disponibil deja în magazinele din România, este optimizat pentru jocurile mobile și beneficiază de funcții și accesorii cu adevărat revoluționare. Cel mai puternic telefon al acestui început de an poate susține sesiuni intense de gaming fără să se încălzească grație unei soluții inovatoare de răcire. Mai mulți ziariști din presa IT au intrat în contact cu noul telefon și au rămas uimiți de performanțele acestuia.

ZonaIT: Un telefon de gaming excelent!

Redactorii de la Zona, principala emisiune IT a postului național de televiziune, au testat ROG Phone în jocurile favorite. Accesoriile și funcțiile speciale, dedicate pentru jocuri, i-au impresionat într-un mod deosebit.

În această dimineață am avut ocazia să vedem pe viu noul ROG Phone în acțiune, prezentat alături de Bogdan Dobre, de la Asus România. Este un telefon de gaming excelent, ce nu doar că vine cu hardware performant, dar are și suficiente accesorii pentru a crea o experiență demnă de o consolă de jocuri.

Playtech spune că ROG Phone poate fi transformat în consolă de gaming

Playtech apreciază că ROG Phone nu este un simplu telefon ci un dispozitiv care poate fi transformat în consolă de gaming.

Ce m-a făcut să reconsider, într-o oarecare măsură, ideea de telefon de gaming o reprezintă accesoriile pe care ți le oferă ROG Phone. Nu e vorba de unul sau de două, ci de șapte. Tocmai de aceea telefonul, dacă vrei experiența completă, poate fi cărat într-o valiză proprie.

Pare că e soluția ideală pentru o mulțime de jocuri, asta după ce treci de chinul de a-ți configura butoanele așa cum ar trebui. Nici celelalte nu-s de ignorat, dar poate că n-o să vrei să le cumperi pe toate deodată.Per total, ROG Phone e un telefon de gaming care merită cumpărat, mai ales dacă ești ceva mai mult decât un simplu fan al jocurilor pe telefon.

Go4IT: ROG Phone este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă

Cătălin Niţu de la Go4IT.ro apreciază că ROG Phone este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă și unul dintre puținele dispozitive mobile dedicate exclusiv gamerilor.

ROG Phone este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă, conform testelor de performanţă AnTuTu şi totodată unul dintre puţinele smartphone-uri dedicate aproape exclusiv gamerilor, aşa că atunci când am avut ocazia să mergem să vedem dispozitivul în premieră înainte de lansarea lui oficială în România, nu am ezitat.

24IT: Nou telefon de gaming disponibil în România

ROG Phone a ajuns și în emisiunea 24IT, difuzată de postul TV Antena 3. Caracteristicile sale deosebite au fost explicate pentru un public mai larg, care a înțeles beneficiile aduse de răcirea cu camere de vapori.

ROG Phone a ajuns în România. Telefonul este optimizat pentru jocurile mobile. Echipat cu Snapdragon 845 octa-core, cu grafică optimizată şi 8GB memorie RAM, noul telefon vine cu un sistem nou de răcire. GameCool 3D este format dintr-o cameră de vapori, un radiator din cupru şi plăci de carbon plasate pe circuitele integrate. Toate la un loc promit că telefonul nu se va încălzi.

Mobilissimo: Accesoriile îl transformă într-o veritabilă consolă de jocuri)

Mobilissimo.ro este un site cu redactori experimentați în zona mobile, nenumărate terminale trecând prin mâinile acestora. Mobilissimo apreciază calitatea construcției precum și nenumăratele accesorii de care acesta dispune.

ROG Phone pare fabricat din metal, dar are spatele acoperit cu sticlă, cu câteva zone metalice, în special cea în care iese la vedere aerisirea procesorului, cu accente de cupru. Terminalul are o ramă metalică solidă, este fabricat din materiale premium şi este bine construit. Se simte cam greu în mâna la 200 de grame, dar aceeaşi greutate asigura siguranţă la sesiunile lungi de gaming.

ROG Phone în România

Telefonul este deja disponibil gamerilor din România, la prețuri ce pornesc de la 4300 lei (TVA inclusiv) pentru versiunea cu stocare de 128GB și accesoriul AeroActive Cooler. Accesoriile se pot achiziționa separat, mai multe detalii găsiți pe rogphone.ro.