HomeProduseLaptopuriMinecraft pune în lumină noi lumi spectaculoase
Minecraft cu RTX

Minecraft pune în lumină noi lumi spectaculoase

Minecraft este un joc atât de îndrăgit încât nu este copil care să nu fi încercat măcar odată să pună bloc peste bloc pentru a crea o lume numai de el știută. Imaginația este singura limită în Minecraft, blocurile colțuroase având un succes pe care nimeni nu le-ar fi anticipat la început. Lumea cubică capătă o nouă lumină în Minecraft RTX beta, tehnologia Ray Tracing deschizând o lume despre care nimeni nu credea că este posibilă.

Tehnologia RTX aduce în joc lumina din realitate

Sistemele Republic of Gamers echipate cu acceleratoare video NVIDIA GeForce RTX cum ar fi desktopul ROG Strix GA35 sau laptopurile ROG Zephyrus S, ROG Zephyrus M15 și ROG Strix SCAR III sunt perfecte pentru Minecraft RTX, Plăcile video NVIDIA GeForce RTX au nuclee specializate în randarea razelor de lumină, accelerând aceste operațiuni.

Vezi oferta online ROG Zephyrus S GX701

Colaborarea cu producătorii de jocuri din întreaga lume a adus realismul razelor de lumină în numeroase jocuri de succes. Minecraft cu RTX adaugă redarea bazată în totalitate pe path-tracing, redarea fizică a materialelor și NVIDIA DLSS 2.0 în jocul Minecraft clasic, oferind cea mai bună fidelitate vizuală și cel mai înalt nivel de realism.

Varianta beta funcționează pe sisteme de gaming cum ar fi cele enumerate mai sus, dar necesită înscrierea gratuită pentru programul Xbox Insider. După ce ați descărcat și instalat jocul, Mojang nu activează opțiunea pentru ray-tracing în moduri Survival sau Creative. NVIDIA a colaborat cu dezvoltatorii Minecraft pentru a crea șase lumi Creative, ce pot fi descărcate din secțiunea Marketplace a jocului Minecraft.

VIDEO: Vezi lumile din Minecraft RTX Beta

Cum poți să descarci și să joci Minecraft cu RTX Beta

Microsoft și Mojang oferă Minecraft cu RTX beta prin programul Xbox Insider, la fel ca în cazul tuturor versiunilor beta ale jocului Minecraft. Trebuie să parcurgi câțiva pași pentru a te înscrie, însă este floare la ureche dacă respecți ghidul de mai jos.

Cerințe minime pentru Minecraft

Dacă deții un sistem de gaming sau un laptop ROG de ultimă generație, îndeplinirea cerințelor minime pentru ray-tracing este o simplă formalitate.

  • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 sau o versiune mai nouă
  • Procesor: Intel Core i5, un procesor echivalent sau o versiune mai nouă
  • RAM: cel puțin 8 GB
  • Stocare: 2GB (jocul, plus toate lumile și resursele)
  • Sistem de operare: Windows 10 x64

Sistemele ASUS și ROG administrează și actualizează driverele sistemului prin utilitarul MyASUS, deci nu va fi nicio problemă să treci mai departe. După ce ai actualizat sistemul de operare Windows 10 și driverul Game Ready pentru Minecraft cu RTX, care optimizează și îmbunătățește performanța versiunii beta, fiind obligatoriu pentru utilizarea NVIDIA DLSS 2.0, poți merge mia departe. Bineînțeles, este nevoie de jocul Minecraft pentru Windows 10, deoarece vei participa la programul beta.