HomeStiriMeMO Pad continuă tradiția ASUS
ASUS MeMo Pad ME172V

MeMO Pad continuă tradiția ASUS

Primul contact cu Nexus 7 este o experiență de neuitat, și asta nu pentru că ați întâlni o tabletă foarte performantă ci pentru simplul fapt că tableta fabricată de ASUS este un produs ce revoluționează piață. Nexus 7 a creat o undă de șoc în piață iar după apariția sa prețurile tabletelor de 7 au scăzut vizibil.

ASUS MeMO Pad merge și mai departe, tableta de 7 inci fiind disponibilă la incredibilul preț de 149 de dolari. ASUS MeMO Pad beneficiază de un ecran cu luminozitatea de 350 nits, cu funcționalitate multi-touch în 10 puncte și rezoluție de 1024 x 600 pixeli, alături de un slot de memorie ce acceptă carduri de până la 32GB. MeMO Pad are un finisaj de tip diamant, carcasa având trei variante cromatice. Alături de seria ASUS Transformer Pad, ASUS MeMO Pad completează linia de tablete ASUS cu Android.

Numele MeMO se pronunță “meemo”, MeMO vine de la „My Mobile. My Moment” și reflectă poziționarea modelului ASUS MeMO Pad ca tabletă recomandată pentru oamenii în mișcare.

ASUS MeMO Pad rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, fiind motorizat de procesorul VIA WM8950 la 1GHz și de grafica Mali-400 pentru o experiență de navigare web cât mai fluidă. Acesta beneficiază de ecran iluminat cu LED, sensibil la atingerea simultană în 10 puncte, cu rezoluția de 1024 x 600 pixeli (170 pixeli pe inch), un unghi de vizualizare de 140 de grade și luminozitate de 350 nits, redând imagini clare chiar și în lumină exterioară.

ASUS MeMo Pad ME172V

ASUS MeMo Pad ME172V

Tableta dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster și MaxxAudio pentru un sunet de înaltă calitate. ASUS MeMO Pad integrează 16GB spațiu de stocare ce poate fi suplimentat cu până la 32GB prin intermediul slotului microSD. O suită de aplicații ASUS sunt preinstalate, incluzând: SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio și WebStorage Office pentru creșterea productivității.