HomeStiriAccesorii pentru Padfone 2
Accesorii Padfone 2

Accesorii pentru Padfone 2

ASUS Padfone 2 este cu adevărat smart și nu pentru că ar avea cel mai performant procesor quad-core de pe piață sau pentru că integrează 2GB memorie RAM ci pentru faptul că telefonul este foarte versatil. Padfone 2 se poate transforma și poate fi utilizat într-o mulțime de scenarii.

După cum știți, telefonul poate deveni tabletă prin simpla inserare în tableta dock, gândită special pentru acesta. Accesoriile destinate acestui model sunt la fel de inteligente precum telefonul. Preferatele mele sunt cele auto, Padfone 2 fiind foarte util în mașină. Cu ajutorul unui software de navigație GPS și a suportului pentru parbriz, Padfone 2 poate deveni un navigator care să vă conducă prin labirintul de străzi din marile orașe. Adaptoarele pentru automobil asigură alimentarea nelimitată pentru telefon, fără a se supra-încălzi.

Accesorii Padfone 2
Atunci când sunteți acasă, husa de protecție este absolut necesară pentru a evita urmările neplăcute ale accidentelor. PadFone 2 Flip Cover și PadFone 2 Station TranSleeve disponibile în culori metalice cântăresc doar 38 de grame, respectiv 190 de grame. Husele dispun de microfibră la interior pentru a proteja ecranul telefonului.

PadFone 2 Station TranSleeve este ceva mai mult decât o simplă husă. Prin pliere, TranSleeve devine un suport pentru tabletă astfel încât să puteți așeza tableta pe birou într-o poziție confortabilă.

Accesoriile pentru Padfone 2 sunt mult mai variate însă noi v-am prezentat câteva care v-ar putea interesa.

Accesorii pentru Padfone 2 (foto)