HomeStiriMedia streaming cu VivoPC și VivoMini
ASUS VivoMini UN62

Media streaming cu VivoPC și VivoMini

ASUS VivoMini UN62

ASUS VivoMini UN62

ASUS VivoPC și VivoMini au un design compact și elegant ce se potrivește perfect oriunde în sufragerie. Calculatoarele au dimensiuni reduse însă sunt deosebit de puternice dacă ne raportăm la energia consumată și spațiul ocupat. ASUS VivoPC și VivoMini pot deveni adevărate centre multumedia care vin în completarea echipamentelor TV existente.

Mai mult, cu ajutorul aplicațiilor Media Streamer și ASUS Wi-Fi GO puteți comanda de la distanță calculatoarele și puteți rula conținutul audio/video direct pe ecranul televizorului. Wi-Fi GO! include toate acele funcții cu ajutorul cărora puteți pune la punct o adevărată rețea multimedia. Cloud GO! combină conturi de stocare în cloud precum ASUS WebStorage, Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive și SkyDrive, permițând chiar și salvarea simultană a datelor. Remote Desktop oferă acces și control la calculator, oriunde și în orice loc. File Transfer sincronizează fișierele între calculator și dispozitivele mobile printr-un singur click iar Remote Keyboard & Mouse le permite utilizatorilor să controleze redarea fișierelor multimedia direct din canapea.

În clipul de mai jos puteți urmări modul în care aplicațiile ASUS pun în valoare calculatoarele compacte VivoPC și VivoMini:

Media streaming cu VivoPC și VivoMini

Aflați mai multe despre mini PC-urile ASUS Vivo urmând legăturile de mai jos:
http://www.asus.com/ASUS_VivoPC/VivoMini_UN62.
http://www.asus.com/ASUS_VivoPC/VivoMini_UN42
http://www.asus.com/Commercial_Desktops/VivoMini_UN62_commercial