HomeStiriASUS prezintă un mouse inspirat de sabia dacică Sica
ROG Sica

ASUS prezintă un mouse inspirat de sabia dacică Sica

Maușii ROG Spatha-Sica-Gladius

Maușii ROG Spatha-Sica-Gladius

ASUS oferă un mouse pentru gaming inspirat de sabia dacică Sica. ROG Sica este un mouse cu fir, optimizat pentru jocurile de tip MOBA (multiplayer online battle arena), ce dispune de un senzor optic precis cu simțuri ascuțite. Asemeni unei sabii dacice, ROG Sica poate fi arma letală în confruntarea cu adversarii.

Mouseul are un design ergonomic ce oferă confort optim, eliminând oboseala și crescând acuratețea în timpul sesiunilor lungi de gaming. Asemeni altor modele ASUS, ROG Sica are comutatoare japoneze Omron ce-i conferă rezistență chiar și atunci când este utilizat intens.

Prezentare ROG Sica

Puteți afla mai multe despre mouseul ROG Sica accesând pagina: rog.asus.com/393612015/gaming-keyboards-gaming-mice/ces-2015-rog-sica-gaming-mouse

ROG Sica

ROG Sica

Sica a fost o sabie scurtă (sau pumnal de dimensiuni mai mari) folosită de ilirii antici, traci și daci, originară din cultura Halstatt. Acesta a fost inițial descrisă ca o sabie curbată cu o lamă de aproximativ 40-45 cm. Cele mai multe exemplare au fost gasite în Albania, România, Bosnia, Bulgaria și Serbia. De asemenea, Sica este reprezentată pe Columna lui Traian din Roma, în scena în care regele Decebal se sinucide cu o sabie Sica pentru a nu fi capturat de romani.