HomeStiriMaximus VI Formula vine cu răcire CrossChill

Maximus VI Formula vine cu răcire CrossChill

Performanțele plăcilor de bază de ultimă generație sunt posibile datorită noilor tehnologii dezvoltate de companiile de top. ASUS Maximus VI Formula este o placă de bază pentru jocuri ce oferă rezultate excepționale într-un domeniu care solicită foarte mult resursele hardware.

ASUS a ales cele mai bune componente oferite de industrie, fără a face vreun compromis în ceea ce privește performanța și eficiența. Performanța în overclocking este îmbunătățită de alimentarea Extreme Engine Digi+ III ce dispune de bobine 60A BlackWing, MOSFET NexFET cu eficiență de 90% și condensatori 10K Black Metallic. Puterea de procesare astfel obținută se transformă într-un framerate ridicat în jocuri și într-un timp scăzut de reacție dacă la placa de bază este adăugat un SSD de ultimă generație.

ROG Maximus VI Formula Z87

ROG Maximus VI Formula Z87

Maximus VI Formula ridică încă odată ștacheta cu sunetul integrat SupremeFX. Acesta beneficiază un raport semnal/zgomot de 120dB, de un amplificator pentru căști de 600 ohmi și condensatorii audio WIMA și ELNA.

ROG MAXIMUS VI EXTREME2

Procesarea diferențiată a semnalului cu OpAMP și ecranarea EMI reduc interferențele electromagnetice. Maximus VI Formula dispune de design-ul hibrid CrossChill care oferă răcire atât cu aer cât și cu lichid. Heatsink-ul cu nervuri integrat, îmbunătățește eliminarea căldurii prin creșterea suprafeței, în timp ce socket-urile cu filet G1/4-inch suportă orice fel de răcire standard cu lichid.

Testele ROG au arătat că răcirea cu lichid a plăcii de bază Maximus VI Formula cu CrossChill lucrează la temperaturi mai joase cu 23 de grade Celsius față de răcirea cu aer.

ROG Maximus VI Formula Z87

ROG MAXIMUS VI EXTREME3