HomeStiriASUS prezintă routerul RT-N14U cu suport ASUS AiCloud
ASUS RT-N14U

ASUS prezintă routerul RT-N14U cu suport ASUS AiCloud

ASUS vă prezintă noul router wireless RT-N14U cu un preț de numai 299lei, destinat utilizatorilor casnici. RT-N14U este capabil să funcționeze în standardul 802.11n la 300Mbit/s și suportă platforma ASUS AiCloud cu specificații îmbunătățite, totul la un preț accesibil. Utilizând ASUS AiCloud, clienții pot sincroniza, partaja, transfera și accesa conținutul oriunde este disponibilă o conexiune la internet. RT-N14U dispune de un port USB 2.0 pentru a permite conexiuni plug-n-play pentru adaptoare 3G/4G, unități de stocare și imprimante. Acesta se poate comporta ca un server de imprimare sau ca un server FTP și poate servi ca o soluție de backup pentru conexiunile LAN și WAN. Software-ul ASUS beneficiază de interfața ASUSWRT pentru instalare în 30 de secunde și un management facil de rețea, Download Master pentru descărcări administrate de la distanță, control parental și acces pentru vizitatori.

Suport pentru platforma ASUS AiCloud

ASUS AiCloud este integrat în versiunile specifice ale interfeței ASUSWRT și necesită un router cu port USB. Anterior numai routerele mai scumpe ASUS high-end erau configurate pentru ASUS AiCloud iar RT-N14U este important pentru suportul oferit pe un segment de prețuri mai accesibile. ASUS AiCloud oferă acces complet în cloud cu o mulțime de funcții, menținând în același timp securitatea și confidențialitatea strictă.
Clienții pot sincroniza, partaja, transfera și accesa conținutul localizat pe dispozitivele USB conectate, din orice locație, folosind RT-N14U ca propriul server cloud pentru acasă. ASUS AiCloud este compatibil cu iOS, Android și Windows PC. Acesta funcționează perfect cu serviciul ASUS WebStorage și oferă partajare bazată pe link-uri. Utilizatorii pot trimite link-uri către alte persoane pentru a descărca conținutul partajat, ceea ce e mult mai rapid comparativ cu navigația printr-o interfață publică cloud. Acest lucru poate fi făcut prin email, SMS sau prin aplicațiile populare precum WhatsApp și LINE.

Software prietenos cu utilizatorul

Interfața intuitivă ASUSWRT permite instalarea în 30 de secunde, managementul și monitorizarea simplă a rețelei. Aceasta oferă, de asemenea, optimizarea QoS (quality of service) printr-un click, bazându-se pe tipul conexiunii, numărul de dispozitive conectate și aplicațiile pe care le rulează. Interfața grafică pune la dispoziția clienților instrumentele necesare pentru cartarea rapidă a rețelei, instalarea imprimantelor, partajarea fișierelor și activarea controlului parental care să restricționeze accesul la anumite site-uri și tipuri de conținut. Pachetul RT-N14U include Download Master cu suport pentru descărcarea software-ului direct pe unitatea USB atașată, drept urmare download-urile vor continua chiar dacă PC-ul este oprit. Managementul download-urilor de la distanță este de asemenea disponibil, iar interfața ASUSWRT include un control detaliat pentru accesul utilizatorilor care ajută la partajarea în condiții de securitate ridicată a conexiunii.

Design premium black diamond

RT-N14U dispune de un finisaj glossy cu textură de diamant, întâlnit pe routerele high-end de la ASUS, ce atrage privirile ca un magnet, făcându-l să iasă și mai mult în evidență pe acest segment de preț. Utilizarea antenelor interne simplifică și mai mult poziționarea modelului care suportă așezare atât verticală cât și orizontală grație standului inclus în pachet.

Routerul este disponibil pe piața locală un preț aproximativ de 299 lei (cu TVA inclus).

ASUS RT-N14U

ASUS RT-N14U