HomeProduseLaptopuriASUS VivoBook Flip 14 îți face zilele mai luminoase
ASUS VivoBook Flip TP412UA

ASUS VivoBook Flip 14 îți face zilele mai luminoase

ASUS VivoBook Flip 14 îți completează stilul vivace cu și mai multă flexibilitate. Zilele întunecate pot deveni mai luminoase, iar interacțiunea pe Internet cu prietenii, mai captivantă. Ecranul tactil NanoEdge de 14 inchi nu are elemente care să distragă atenția, marginile fiind foarte subțiri pe toate laturile. Capacul cu ecranul este prins de carcasa subțire cu ajutorul unei balamale duble ce permite rotirea la 360 de grade. Astfel, poate deveni tabletă!

Subțire și ușor, VivoBook Flip 14 a fost proiectat pentru a putea fi utilizat într-o multitudine de situații. Atunci când ecranul este rabatat la 360 de grade, laptopul se transformă într-o tabletă de mari dimensiuni, ideală pentru a consulta rețelele sociale sau pentru a citi presa.

Configurația TP412FA-EC375T cuprinde un procesor Intel Core i5-10210U cu grafică integrată UHD, 8 GB de memorie RAM, o unitate de stocare SSD de 512GB și interfață de rețea integrată WiFi 802.11 ax.

Vezi oferta online

În materie de conectivitate, VivoBook Flip 14 stă mai bine decât modelele concurente. Un port USB 3.1 cu un conector reversibil USB Tip-C permite conectarea rapidă și ușoara a celor mai multe dispozitive externe. Alături de acesta există o ieșire HDMI și un conector audio de 3,5 mm pentru căști cu microfon.