HomeProduseLaptopuriFă tu jocul și dă drumul la petrecerea online!
Laptopul ROG Zephyrus S17 GX701

Fă tu jocul și dă drumul la petrecerea online!

Jocurile online, cu un număr mare de prieteni, nu implică niciun risc. Iar atunci când intri în luptă, pe terenul virtual, cu o adevărată mașinărie de gaming, șansele de a ieși învingător sunt mult mai mari.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus S17 GX701LXS este atât de puternic încât poate concura cu desktopurile high-end. Echipat cu un procesor Intel Core i7-10750H, din generația a zecea, cu frecvențe de până la 5GHz și un accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu 8GB memorie video, Zephyrus S17 GX701LXS poate rula orice joc la setări grafice înalte. Sistemul comută automat între grafica integrată și acceleratorul grafic dedicat pentru a economisi energia.

Vezi oferta ROG Zephyrus S17 GX701LXS

Utilizatorii care vor să facă editare video sau să prelucreze fotografii se pot baza pe 16GB de memorie RAM și pe un SSD rapid de 1TB care nu te lasă să aștepți. Indiferent de ceea ce faci, fișierele sunt copiate și încărcate rapid, iar Zephyrus S17 GX701LXS este gata de acțiune.

Ecranul IPS, validat Pantone, cu diagonala de 17,3 inchi are o rată de refresh de 144Hz, 3 ms timp de răspuns și o luminozitate de 300 nits. Datorită dimensiunilor mai mari, specifice unui laptop de 17 inchi, Zephyrus S17 oferă numeroase conexiuni, inclusiv Thunderbolt 3, USB 3.2 Tip A, USB 3.2 Tip C, ieșire HDMI și un port audio de 3,5mm, combinat. Cei care preferă conexiunea wireless au la dispoziție un modul Intel Wi-Fi 6 (Gig+).