HomeStiriMagia sărbătorilor pe ecranul telefonului!

Magia sărbătorilor pe ecranul telefonului!

Completați atmosfera feerică a sărbătorilor de Crăciun cu noi teme ZenUI, disponibile în magazinul de aplicații Google Play. Interfață nouă vă permite să schimbați cu ușurință temele, imaginile de fundal și pachetele de pictograme dorite. Personalizarea telefoanelor ASUS cu ZenUI este acum mai ușoară și mai intuitivă.

Bradul de Crăciun, cadourile frumos ambalate, felicitările sau chiar emisiunile TV dedicate sărbătorilor completează o poveste de iarnă mult așteptată. Această poveste te poate însoți oriunde ai telefonul pentru că ASUS oferă o serie de teme gratuite pentru ZenUI. Mai mult, telefoanele ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro au teme cu imagini ce se schimbă automat la anumite ore.

Animația nu putea să lipsească din acest peisaj, mai ales că ninsoarea și albul zăpezii ne fac cu siguranță mai fericiți. Temele cu efecte animate sunt disponibile pe ZenFone 4, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro.

Puteți descărca temele ZenUI pentru telefoanele ASUS accesând pagina: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.themeapp din magazinul de aplicații Google Play.