HomeStiriLaptopul business ASUS ExpertBook B9 este disponibil în România
ASUS ExpertBook B9450

Laptopul business ASUS ExpertBook B9 este disponibil în România

  • Construit pentru profesioniștii în afaceri: Modelul intrat pe piața românească cântărește doar 995 de grame și oferă o autonomie de până la 24 de ore.
  • Putere absolută: Echipat cu procesor Intel Core i7-10510, 16 GB RAM și două unități SSD M.2 NVMe a câte 512GB
  • Durabilitate și securitate la nivel profesional: Durabilitate la standarde militare, chip TPM 2.0 și cameră IR integrată pentru securitatea datelor utilizatorului

Notebook-ul ExpertBook B9450, dedicat profesioniștilor din mediul de afaceri, este disponibil în magazinele din România. Având o greutate de numai 995 de grame pentru performanțe ultra-portabile și autonomie de până la 24 de ore, B9450 este ideal pentru deplasările zilnice și lucrul de oriunde. Autonomia ridicată este posibilă datorită unui acumulator litiu-ion de ultimă generație, cu patru celule și o putere de 66Wh.

ASUS ExpertBook B9450 a trecut prin numeroase teste de nivel militar, fiind pregătit să reziste unui regim intens de lucru. Chipul de securitate Trusted Platform Module 2.0 (TPM), un filtru pentru camera web și o cameră IR integrată pentru autentificarea biometrică sigură oferă o securitate consolidată, astfel încât datele să fie păstrate în siguranță.

Dedicat profesioniștilor din afaceri

ExpertBook B9450 este construit într-o carcasă din aliaj de magneziu și litiu, fiind ușor și rezistent în ciuda unei grosimi de doar 14,9 mm. Finisajele Star Black și estetica discretă și elegantă se potrivesc ținutelor și mediului business.

ASUS ExpertBook B9450

ASUS ExpertBook B9450

Ecranul de 14 inchi cu rezoluție Full HD și acoperire 100% sRGB are design NanoEdge, adică o ramă foarte îngustă pe cele patru laturi pentru imagini mai captivante, fără elemente care să distragă atenția de la activitățile productive. Alte elemente de design includ balamaua ErgoLift pentru sesiuni de tastare mai confortabile, o matrice de patru microfoane care suportă atenuarea zgomotului de fond și o bară luminoasă în fața laptopului ce se activează la utilizarea Microsoft Cortana și Amazon Alexa.

Pentru utilizatorii ce lucrează intens cu date numerice, ExpertBook B9450 este primul laptop de business ce include tehnologia exclusivă ASUS NumberPad 2.0, o tastatură numerică iluminată LED, integrată în touchpad.

Procesor Intel Core i7 din generația a 10-a

ASUS ExpertBook B9450 este construit în jurul unui procesor Intel Core i7-10510 din generația a 10-a, ce poate urca în frecvență până la 4,90 GHz. Având până la 16 GB memorie RAM și două SSD-uri M.2 NVMe de 512GB pe PCIe 3.0 x4 și conexiune Wi-Fi 6 de generație următoare, portabilul poate rula orice aplicație specifică mediului de afaceri.

Atunci când se află pe birou, ExpertBook B9450 facilitează creșterea productivității prin conectarea unui monitor extern prin intermediul unui port HDMI de dimensiuni normale aflat pe laterala dreaptă a laptopului. Două porturi USB-C cu Thunderbolt 3 suportă, de asemenea, extensia ecranului, încărcarea rapidă și stocarea externă.

Urmărește trailerul video pentru ExpertBook B9450:

VEZI OFERTA ONLINE