HomeProduseLaptopuriLasă-te pierdut în lumea VivoBook!
ASUS VivoBook S13 S330

Lasă-te pierdut în lumea VivoBook!

Noile portabile ASUS VivoBook S13 au un aspect tânăr și plin de viață fiind perfecte pentru persoanele dinamice. Elegantul VivoBook S13 depășește limitele fiind primul laptop ASUS echipat cu extraordinarul ecran NanoEdge cu 4 laturi și margini ultra-subțiri, facând astfel posibilă o grosime a carcasei de doar 4.3mm.

ASUS VivoBook S13 include uneltele ce va vor putea ajuta în carieră. Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din generatia a 8-a, VivoBook S13 este gata pentru orice provocare, fie că este vorba de sarcini legate de productivitate, editare multimedia sau jocuri. Portabilul include de asemenea soluții de stocare SSD foarte rapide.

Lasă-te pierdut în lumea VivoBook!

Sunetul ASUS SonicMaster este obținut printr-o combinație hardware, funcții software și optimizare audio. Un codec de nivel profesionist asigură codare și decodarea audio foarte precise, în timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari și camerele de rezonanță sunt optimizate perfect pentru a furniza un volum puternic și un bass profund.

Funcțiile suplimentare de procesare și optimizare a semnalului audio ajută la rafinarea celor mai mici detalii, filtrează zgomotul și îmbunătățesc calitatea audio astfel încât veți beneficia de un sunet cu adevarat imersiv.