HomeProduseLaptopuriAi aflat?! Reducere de 1000 de lei pentru ZenBook S în culoarea roșu burgundy
ASUS ZenBook S (UX391)

Ai aflat?! Reducere de 1000 de lei pentru ZenBook S în culoarea roșu burgundy

Sofisticatul ASUS ZenBook S UX391 în culoarea roșu burgundy este disponibil acum cu o reducere de 1000 de lei. Prețul portabilului, cu un profil ultra-subțire de 12,9 mm și un corp ultra-ușor de 1 Kg, coboară la numai 4199 de lei în magazinele Altex și Media Galaxy.

Performanță într-un corp rafinat

Noul ZenBook S UX391 este un ultraportabil premium echipat cu Windows 10 și ecran cu diagonala de 13,3 inci, actualizat acum cu un hardware și mai eficient energetic, care permite atingerea unei autonomii remarcabile de 20 de ore, alături de cele mai noi procesoare Intel Core pentru performanță superioară. ZenBook S reprezintă alegerea perfectă pentru utilizatorii dinamici, aflați mereu în mișcare, oferindu-le portabilitate fără efort, performanță și conectivitate fără compromis, combinate cu o durabilitate la standarde militare (MIL-STD-810G).

Conectivitatea fără compromisuri este un element esențial atunci când nu ești la birou. ZenBook S oferă vitezele de top Thunderbolt 3 în doua din cele trei porturi USB-C. Toate cele trei porturile suportă încărcare rapidă, viteze ridicate de transfer de date și conectarea unor ecrane externe.

Reducere de 1000 de lei pentru ZenBook S în culoarea roșu burgundy

ASUS ZenBook S UX391 va lucra alături de tine, indiferent cât de lungă și de dificilă ar fi ziua ta de lucru. Autonomia lui poate urca până la 13,5 ore de utilizare, iar tehnologia de încărcare rapidă permite reîncarcarea bateriei modelului până la o capacitate de 60% în doar 49 de minute.

Prezentare video: ZenBook S UX391