HomeProduseLaptopuriAfterMovie: Gaming pe laptopurile Republic of Gamers la Endava Romania
ROG în birourile Endava

AfterMovie: Gaming pe laptopurile Republic of Gamers la Endava Romania

Laptopurile ASUS au sosit în birourile companie Endava din București, însă nu pentru a deschide un fișier excel sau un raport de activitate, ci pentru a le oferi angajaților șansa de a testa cele mai noi jocuri chiar la ei în birou.

Un fluviu de zâmbete

Laptopuri precum ROG Zephyrus S GX701 sau ROG Zephyrus S GX531 sunt extrem de puternice, îndeplinind cu succes orice fel de sarcini. Mai mult, aceste laptopuri de generație nouă stabilesc noi standarde în ceea ce privește dimensiunile exterioare. Zephyrus S GX701 este un sistem portabil dedicat jocurilor ce vine echipat din start cu sistemul de operare Windows 10 Pro. Aspirațiile acestuia sunt acum chiar mai ridicate datorita ecranului de 17 inci cu margini ultra-subțiri și a carcasei de doar 18.7mm. Zephyrus S GX701 este echipat cu acceleratoare grafice ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2080 și procesoare Intel Core i7 din generația a opta.

ROG Zephyrus S (GX531) beneficiază de o poziționare ergonomică a tastaturii pentru a îmbunătăți răcirea și pentru a oferi o poziție optimă pentru tastare. Laptopul utilizează soluții tehnice inovative pentru a răci procesorul său Intel Core i7 și placa video RTX 2080 cu design Max-Q, utilizatorul putând să se bucure de ecranul său extraordinar cu rată de refresh de 144Hz.

În perioada 1-2 februarie 2019, la sediul Endava din București au fost organizate mai multe competiții de esports. Urmărește pe scurt cum au decurs lucrurile și ce păreri au jucătorii!

AfterMovie: Gaming pe laptopurile Republic of Gamers la Endava Romania