HomeProduseLaptopuriLaptopurile TUF Gaming sunt disponibile la preturi avantajoase
Laptopurile TUF Gaming A15

Laptopurile TUF Gaming sunt disponibile la preturi avantajoase

Laptopurile ASUS TUF Gaming se bucură vara aceasta de oferte avantajoase. Portabilele disponibile în România sunt echipate cu puternicele procesoare AMD Ryzen din seria 4000, ce dispun de 8 nuclee fizice și por rula simultan până la 16 fire de execuție. Procesoarele AMD Ryzen 7 4800H, disponibile pe modelele TUF Gaming A15, au frecvențe de vârf de până la 4,2 GHz, un TDP de 45W și sunt construite pe baza tehnologiei de producție TSMC FinFET 7nm. Atunci când sunt combinate cu acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce 1660 Ti cu 6GB memorie video, laptopurile TUF Gaming sunt adevărate mașini de luptă, gata să treacă cu bine de orice încercare.

Carcasa robustă, ce îndeplinește standardele militare MIL-STD-810H, rezistă la evenimentele neprevăzute care în alte cazuri ar afecta buna funcționare a unui laptop. Utilizatorii vor putea stoca datele pe SSD-uri rapide de 512GB ce au un consum redus de energie. Laptopurile TUF Gaming sunt echipate cu ecrane IPS rapide, de tip NanoEdge, cu frecvențe ce pot ajunge până la 144Hz. Tehnologia de sincronizare adaptivă afișează cu precizie cadrele generate de placa video, minimizând tremurul de imagine și artefactele vizuale care afectează experiența jocului.

Utilizatorii care se află acasă sau la birou pot conecta un televizor sau monitor extern prin intermediul interfețelor USB 3.2 Gen 2 Tip-C, HDMI 2.0b sau DisplayPort 1.4 pentru a reda clipuri video și jocuri la rezoluție 4K Ultra HD.

Vezi oferta ASUS TUF Gaming A15