HomeProduseLaptopuriLaptopuri VivoBook în varianta specială Peacock Blue la promoție
Noile laptopuri VivoBook (x412, x512, x712)

Laptopuri VivoBook în varianta specială Peacock Blue la promoție

Culoarea unui dispozitiv este, de cele mai multe ori, un factor important pentru senzația pe care utilizatorul o va avea folosind respectivul dispozitiv. Acest lucru a fost foarte bine înțeles de designerii seriei de laptopuri VivoBook , culoarea fiind un element crucial al identității acestui interesant sub-brand. Și din destul de vasta gamă de opțiuni cromatice a seriei VivoBook, una dintre literalmente cele mai cool este Peacock Blue, o nuanță închisă și discretă de albastru.

Dacă albastru este una dintre culorile tale favorite și, eventual, este și culoarea dominantă a interfeței sistemului tău de operare, atunci un VivoBook Peacock Blue se va asorta perfect cu Windows-ul tău. Și am găsit pentru tine două modele la promoție despre care trebuie neapărat să știi.

Principala diferență între cele două modele o face procesorul Intel de generația a 10-a Ice Lake: Intel Core i3-1005G1 pentru modelul VivoBook 15 X512JA-EJ351, respectiv Intel Core i5-1035G1, pentru modelul VivoBook 15 X512JA-EJ363. O altă diferență apare în materie de spațiu de stocare: SSD M.2 de 512 GB pe modelul cu procesor Core i5 și SSD M.2 de 256 GB  pe modelul cu procesor Core i3. În rest, ambele au 8 GB de RAM și chip grafic integrat Intel UHD Graphics și ecrane Full HD (1.920 x 1.080) de 15,6 inchi tratate anti-reflexii.

Laptop VivoBook X512 Peacock Blue

Laptop VivoBook X512 Peacock Blue

Laptopurile din seria ASUS VivoBook 15 sunt printre cele mai compacte mașinării din clasa lor, oferind imagini captivante grație marginilor NanoEdge pe toate cele patru laturi, cu o grosime de numai 5,7 mm. Asta rezultă într-un raport ecran/corp uimitor de 88 %, ramele care înconjoară imaginile devenind, practic, invizibile atunci când urmărești un film sau te joci. În plus, beneficiezi și de noul design ErgoLift, care înclină tastatura la un unghi foarte confortabil pentru tastare.

Mouse cadou la achiziția unui laptop

Nu în ultimul rând, dacă îți vei cumpăra noul laptop până la sfârșitul lunii iunie 2020, vei prinde și promoția care îți oferă drept cadou un mouse optic ASUS MW202, de o culoare albastră care se asortează cu carcasa laptopului.

Vezi oferta VivoBook 15 X512JA-EJ363 Vezi oferta VivoBook 15 X512JA-EJ351