HomeProduseLaptopuriASUS VivoBook S15 și S14: Performanță și calitate în zona mainstream
ASUS VivoBook S15

ASUS VivoBook S15 și S14: Performanță și calitate în zona mainstream

ASUS VivoBook S15 (S530) și S14 (S430) sunt notebook-uri cu Windows 10, stilate și ușoare, disponibile în cinci culori vibrante – verde, gri stelar, albastru argintiu, gri metalic și auriu glaciar – și câteva opțiuni de finisare incluzând textura țesută unică pentru un stil distinct.

“ASUS continuă să împingă granițele inovării pentru a aduce clienților Windows noi experiențe extraordinare, pe dispozitive PC subțiri și moderne. Aceste modele noi VivoBook și ZenBook sunt subțiri și stilate, iar noul ZenBook Pro 15 cu ScreenPad oferă oamenilor o nouă modalitate de a interacționa cu aplicațiile de productivitate și divertisment, cum ar fi Skype, Microsoft Office și Microsoft Edge.”, a afirmat Vicepreședintele Microsoft, Partner Devices and Solutions, Paul Donovan.

VivoBook S15 și VivoBook S14 cântăresc doar 1.8kg, respectiv 1.4kg, iar ambele notebook-uri sunt incredibil de subțiri de numai 18mm. Balamaua ErgoLift ridică tastatura pentru a oferi o experiență confortabilă de tastare, similară cu o tastatură de desktop și îmbunătățește, de asemenea, răcirea pentru o mai bună stabilitate.

VivoBook S15 și S14 sunt primele notebook-uri din seria VivoBook, ce dispun de designul NanoEdge pe trei laturi, cu margini și mai subțiri pe partea superioară și pe lateralele panoului. Acest lucru conferă modelului VivoBook S15 un raport ecran/corp de 86%, în timp ce modelul VivoBook S14 ajunge la un raport ecran/corp de 84% pentru o experiență de neegalat într-un format mult mai compact. VivoBook S15 și VivoBook S14 au la bază procesoarele Intel Core i7 din cea de a opta generație cu grafică NVIDIA GeForce MX150. Ambele notebook-uri dispun de un design dual-storage, VivoBook S15 folosind SSD-uri de până la 512GB și hard disk-uri de 2TB.

ASUS VivoBook S15

ASUS VivoBook S15

Noile modele VivoBook S vor ajunge pe piața locală în trimestrul al treilea, prețurile pornind de la aproximativ 2350 de lei (TVA inclusiv).