HomeProduseLaptopuriCu ASUS ProArt StudioBook treci cu brio de la un proiect la altul

Cu ASUS ProArt StudioBook treci cu brio de la un proiect la altul

Laptopurile ASUS ProArt StudioBook reprezintă baza unui activități eficiente indiferent de complexitatea proiectelor ce urmează să le abordezi.

Secundele trec, proiectul nu avansează cu viteza dorită, iar telefoanele sună în mod continuu întrebându-te când vei putea să livrezi materialele. Acesta este un scenariu ce se repetă de fiecare dată când există comenzi pentru materiale complexe. Nerăbdarea clienților de a-și vedea materialele vizuale și presiunea exercitată nu ajută creativitatea. Dacă la aceste lucruri se adaugă un calculator lent, ce creează alte probleme, atunci o muncă ce se dorea plăcută devine un adevărat coșmar.

Laptopurile ASUS ProArt StudioBook sunt concepute cu gândul la creatorii de conținut. Echiparea lor hardware nu lasă loc de critici. Totul este ridicat la superlativ cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniu. Fiecare produs ProArt StudioBook trece prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar care garantează faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare.

De pildă, ASUS ProArt StudioBook One W590G6T este echipat cu un procesor Intel Core i9-9980HK, cu frecvențe de până la 5GHz, 64GB de memorie RAM, SSD de 1TB și un accelerator grafic NVIDIA Quadro RTX 6000 cu 24GB memorie video.

Vezi oferta online

Soluția grafică NVIDIA Quadro RTX 6000 utilizează din plin biblioteca CUDA-X pentru a accelera productivitatea, oferind un nivel incredibil de ridicat de performanță în numeroase aplicații, de la simulări științifice la dinamică moleculară și chiar evaluări de risc. Soluția Quadro RTX utilizează o combinație de elemente hardware grafice și utilitare cu suport AI avansat pentru a permite randarea mai rapidă a elementelor de grafică 3D, inclusiv animații și efecte, permițând generarea de simulări 3D în timp real. Laptopul poate executa foarte cursiv aplicații precum randarea de animații, editarea de clipuri video la rezoluție 8K, precum și diverse funcții de prelucrare ale datelor.