HomeProduseDesktopuriAlege sistemele eMAG Powered by ASUS!

Alege sistemele eMAG Powered by ASUS!

Garanția unui sistem performant și fiabil se construiește de la prima alegere. Plecând de la placa de bază și de la caracteristicile acesteia, utilizatorul va alege toate celelalte componente. Fiecare placă de bază dispune de cel puțin un socket pentru procesor și mai multe sloturi pentru diverse componente. Dacă slotul este făcut de așa natură încât să nu puteți monta în mod greșit procesorul, memoriile sau diversele plăci auxiliare, frecvențele de lucru, lățimea magistralelor de date, modul în care magistralele de date sunt utilizate în comun de diverse componente pot duce la alegeri greșite. Lista de componente hardware compatibile cu placa de bază și testate în acest sens diferă de la un producător la altul, existând, nu de puține ori, surprize neplăcute ce trebuie rezolvate prin update-uri de BIOS sau chiar înlocuirea componentelor incompatibile.

Pentru a nu mai exista aceste probleme și pentru a putea folosi la maximum memoriile RAM, memoria SSD și alte componente, există sisteme asamblate local cu garanția unui brand solid în spate. Este și cazul computerelor Serioux Powered by ASUS disponibile în oferta celui mai mare retailer din România, eMAG.

După cum sugerează și numele, aceste calculatoare au la bază componente ASUS, ce funcționează perfect împreună, reprezentând o garanție a fiabilității și a performanței.

Sistemul desktop Serioux Powered by ASUS este echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 5600X cu frecvențe de până la 4,6 GHz, 16GB memorie RAM, SSD de 1TB, accelerator grafic GeForce RTX 3060 cu 12GB memorie video GDDR6.

Sistem Serioux Powered by ASUS

Toate aceste componente sunt montate pe o placă de bază ASUS TUF GAMING B550-PLUS.

Platforma ATX are un socket AM4 fiind compatibilă cu procesoarele Ryzen™ 5000.  Are două sloturi de expansiune PCIe 4.0/3.0 x16, care ajută prin lățimea de bandă mai mare la punerea în valoare a unei plăci video de generație nouă, GeForce RTX 30. PCIe 4 se regăsește și în slotul M.2, prin urmare sistemul poate găzdui un SSD NVMe ultra-rapid.

Sistem Serioux Powered by ASUS

Placa de bază are interfață de rețea pe fir 2.5 Gb Ethernet, fiind pregătită pentru rețelele 2.5Gb devreme ce au apărut tot mai multe routere cu astfel de porturi. Există și suport WiFi 6 pentru a putea exploata cea mai rapidă viteză de transfer disponibilă wireless.

Vezi oferta online

Desktopul funcționează din primul moment pentru că are deja instalată o licență Microsoft Windows 10 Home. Aceasta integrează antivirusul Windows Defender și are acum protecții specifice împotriva amenințărilor, cum ar fi WannaCry și alte atacuri de tip ransomware.

Alte poze cu sistemul Serioux Powered by ASUS